05.07.2016  |  Työnä turvallisuus

AVARN Security tuottaa Kalevan kisojen turvallisuuspalvelut

AVARN Security vastaa kisapaikkana toimivan Raatin stadionin vartioinnista.

Kalevan kisat on yleisurheilun SM-kilpailu, joka järjestetään vuosittain eri paikkakunnilla. Tänä vuonna kisat järjestetään Oulussa 21.–24. heinäkuuta. Tapahtumaan arvioidaan saapuvan 25 000 vierailijaa sekä 650–700 urheilijaa, jotka odottavat järjestelyjen toimivan ja kisojen etenevän ajallaan. Turvallisuuspalveluiden avulla varmistetaan tapahtuman häiriöttömyys.

– Turvallisuus on yksi osa asiakaspalvelua. Turvallisuustyössä onnistuminen tarkoittaa, että asiakkaamme lähtevät tyytyväisenä pois. Tavoite on, että asiakkaalle turvallisuus ei näy muutoin kuin siten, että tapahtuma on sujunut hyvin, Kalevan kisojen turvallisuuspäällikkö Petri Walter kertoo.

Walter ja kisoja järjestävän Oulun Pyrinnön toiminnanjohtaja Marko Keskitalo kertovat AVARN Securityn valikoituneen yhteistyökumppaniksi hyvien kokemusten perusteella.
 – Tämän kokoisissa kisoissa ja toimijoiden valitsemisessa ylipäätään haemme isoja luotettavia yhteistyökumppaneita, joilla on kapasiteettia vastata tarpeisiin ja myös muuttaa palvelua kisojen aikana, jos tarvetta ilmenee. AVARN Securityllä on hyvä maine alalla sekä paljon kokemusta vastaavanlaisten ja isompienkin tapahtumien turvallisuusjärjestelyistä.

– Kalevan kisoilla on pitkät perinteet ja meille on tärkeää olla mukana tekemässä tapahtumasta onnistunut elämys niin yleisölle kuin urheilijoille. Urheilulla on suuri merkitys yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta, ja on erittäin hienoa olla mukana tässä tapahtumassa, AVARN Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro toteaa.

Keskitalo ja Walter toivottavat kaikki tervetulleiksi seuraamaan yleisurheilua. 

– Urheilijat ovat kovassa kunnossa ja parhaimmat heistä jatkavat Rion olympialaisiin, joten luvassa on jännittävät kisat.

 

Lue lisää tapahtumaturvallisuudesta