AVARN Security - Blogi

Tutustu turvallisuusalaan liittyviin blogikirjoituksiimme.

15.10.2015  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Muuttuvat asiakastarpeet uudistavat turvallisuusalaa

Tulevaisuutta voi katsoa monelta eri osa-alueelta. Esimerkiksi asiakastarpeet muuttuvat, kun maailma ja Suomi muuttuvat.
Lue lisää

02.10.2015  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Reaaliaikaisella kenttäjohtamisella oikeanlaista osaamista turvallisuustehtäviin

Reaaliajassa toimivan kenttäjohtamisen avulla nähdään missä kenttäyksiköt liikkuvat ja minkälaisia tehtäviä yksiköt hoitavat. Lisäksi tiedämme jokaisen resurssin valmius- ja varustetason. Näin pystymme ohjaamaan kohteeseen tehtävän suorittamisen kannalta parhaan valmiuden omaavan yksikön, on sitten kyseessä piirivartiointikohteesta tuleva hälytys tai muu tarkistamista vaativa tekninen ilmoitus.

Lue lisää

Seuraa blogia ja uutisia

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta