27.08.2015  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Teknologian merkitys kiinteistövalvonnassa

Tällä hetkellä kiinteistöjen turvallisuudessa on pitkälti keskitytty murtohälytysjärjestelmien tiedon välittämiseen hälytyskeskukseen ja sen tiedon hyödyntämiseen. Tulevaisuudessa myös muun saatavilla olevan informaation hyödyntäminen tulee yleistymään entisestään.
Lue lisää

11.08.2015  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Miten teknologia muuttaa turvallisuusalan asiakaspalvelua

Konkreettisin teknologian tuoma muutos asiakaspalveluun on kohteissa käytettävät päätelaitteet, joilla on nopea pääsy ohjeisiin ja muihin tarvittaviin tietoihin. Päätelaitteiden avulla voidaan muun muassa neuvoa asiakkaita kohteessa paremmin. Esimerkiksi julkisilla paikoilla kuten kauppakeskuksissa, linja-autoasemilla, juna-asemilla ja lentoasemilla, joissa asiakaspalvelutilanteita on paljon, pystytään välittämään tarkempaa tietoa aikatauluista, pysäkkien sijainneista, kulkureiteistä ja saniteettitiloista.

Lue lisää

Seuraa blogia ja uutisia

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta