10.12.2015  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Tukitoiminnoista liiketoiminnan ytimeen

Monissa yrityksissä on turvallisuuden ostamiseen melko perinteinen lähestymistapa. Kun halutaan ostaa turvallisuutta, ostetaan vartijoita tai kameroita. Nämä ovat tähän asti olleet yritykselle tavallaan välttämätön tai mahdollisesti vakuutusyhtiön vaatima tukitoiminto. Tästä syystä tällä hetkellä asiakkaat maksavat hyvin usein erikseen kiinteistöhuollosta, kiinteistön valvonnasta, turvallisuudesta, vartioinnista ja turvatekniikasta.

Lue lisää

Seuraa blogia ja uutisia

Sijaintimme ja kävijämäärämme edellyttävät turvateknologiaa ja alan monipuolista asiantuntemusta. Palveluntuottajan valinnan ratkaisi aito kiinnostus kauppakeskuksemme asioihin. Avarn Securityn palveluesimiehet ja vuoropäälliköt sitoutuivat heti alusta alkaen haluamaan Hansan parasta. Lue koko kirjoitus »

Timo Palviainen, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Hansa

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus »

Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta.
Lue koko kirjoitus »

Kari Raskinen, ketjupäällikkö, Luhta