22.11.2022  |  Uutiset ja tiedotteet

Jyri Moilanen Keski-Suomen paloliiketoiminnan aluepäälliköksi

Jyri Moilanen on nimitetty Avarn Securityn Keski-Suomen ja Pirkanmaan paloliiketoiminnan aluepäälliköksi. Hän aloitti uudessa tehtävässään elokuussa.

Liiketoiminnan kasvaessa Avarn Security panostaa entistä enemmän paloliiketoimintaan ja vahvistaa toimintaansa Keski-Suomessa. Aluepäälliköksi haluttiin osaava ja kokenut tekijä, jolla on paikallistuntemusta.

Moilasen päävastuutehtävät kattavat paloilmoitinprojektin toteutuksen ja laskennan, huoltosopimusasiakkuudet, sopimushuoltojen toteutuksen, aikataulutuksen sekä uusien sopimusten laadinnan. Lisäksi hän toimii tiiviissä yhteistyössä myynnin ja tekniikan huolto-organisaation kanssa.

- Huolehdin alueen paloliiketoiminnasta kokonaisuudessaan tarjouksista laskutukseen, Jyri Moilanen tiivistää.

- Olen tehnyt palopuolen tehtäviä niin pitkään, että ala on minulle läpikotaisin tuttu. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, ja minulla on vapaus tehdä sitä koko asiakaspolun alusta loppuun.

Ennen aluepäällikön tehtäviä Moilanen toimi Avarn Securitylla projektipäällikkönä ja hoiti palopuolen lisäksi myös turvaprojekteja. Hän oli mukana muun muassa Nova-sairaalan paloprojektissa, kun sairaalaan asennettiin noin 10 000 paloilmaisimen järjestelmä. Moilanen siirtyi avarnilaiseksi vuonna 2018, kun hänen silloinen työpaikkansa Prevent 360 Turvallisuuspalvelut yhdistyi Avarn Securityn kanssa.

Paloilmoitinliiketoiminta on luvanvaraista toimintaa, jota valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes.

- Haluamme pitää kiinni vastuullisesta toiminnasta ja alueellisesta kilpailukyvystä, joten Jyri oli juuri oikea valinta aluepäälliköksi. Hänellä on laaja kokemus paloilmoitinjärjestelmien kokonaisvaltaisesta osaamisesta. Jyrin vastuualueeseen kuuluu Keski-Suomen ja Pirkanmaan paloturvaliiketoiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttaminen, ja hän raportoi toiminnastaan alueen paloilmoitinliiketoiminnasta vastaavalle, kertoo liiketoimintajohtaja Mika Peippo Avarn Securitylta.