03.01.2023  |  Uutiset ja tiedotteet

Lauri Veistaro aloitti teknologialiiketoiminnan projektipäällikkönä

Lauri Veistaro on nimitetty Avarn Securityn teknologialiiketoiminnan Etelä-Suomen projektipäälliköksi. Hän on vastuussa projektien toteutuksesta ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Liiketoiminnan kasvaessa Avarn Security panostaa entistä enemmän projektiliiketoimintaansa. Osana tätä Lauri Veistaro on nimitetty Avarn Securityn teknologialiiketoiminnan Etelä-Suomen projektipäälliköksi. Hän aloitti työssään syyskuussa.

Veistarolla on vastuu projektin toteutuksesta, taloudesta ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Hän huolehtii yhteydenpidosta asiakkaiden, sidosryhmien ja yhteistyökumppanien sekä Avarn Securityn myynnin ja huollon kanssa, ja valvoo, että projektit sujuvat suunnitellusti. Asiakkaat ovat pääasiassa isompia yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita.

- Lisäksi toimin esimiehenä 9-henkiselle tiimilleni ja projektien aikaiselle henkilöstölle. Meillä on osaava tiimi, jonka kanssa on hyvä tehdä töitä, Veistaro sanoo.

Veistaro on työskennellyt turvallisuusalalla pitkään ja kokee, että asiakkaiden vaatimukset turvallisuuden osalta ovat nousseet vuosi vuodelta.

- Turvallisuus halutaan pitää korkealla tasolla, ja tämä on korostunut etenkin viime aikoina. Myös turvallisuusteknologia on ottanut isoja edistysaskeleita urani aikana: vauhdikkaimmin on muuttunut varmaankin kameravalvonta, kun järjestelmiin on tullut mukaan tekoälyä.