02.01.2023

Poliisilta kolme kiinniottoa lisää liittyen epäilyyn järjestyksenvalvojien epäasiallisesta toiminnasta

Avarn Securityn tietoon on tullut, että poliisi on tehnyt kolme uutta kiinniottoa liittyen epäilyyn järjestyksenvalvojien mahdollisesta epäasiallisesta toiminnasta.

“Olen syvästi pahoillani ja järkyttynyt tilanteesta. Odotamme nyt lisätietoja poliisilta, ennen kuin voimme kommentoida tilannetta tarkemmin tai ryhtyä jatkotoimenpiteisiin.”, sanoo Avarn Securityn toimitusjohtaja Niclas Sacklén.

Avarn Security ryhtyi heti viime viikolla toimenpiteisiin selvittääkseen kokonaiskuvaa tilanteesta. Käynnissä on sisäinen selvitys. Lisäksi Avarn Security teettää ulkopuolisen selvityksen yrityskulttuuristaaan ja toimintatavoistaan, jotta tulevaisuudessa mahdollisiin epäkohtiin pystytään puuttumaan ajoissa. Myös eettisiä ohjeita päivitetään ja henkilöstön vuorovaikutteiseen toimintatapaan liittyvää koulutusta lisätään.

“Yrityksessämme on kaikkea epäasiallista käytöstä kohtaan nollatoleranssi. On valitettavasti todettava, että emme ole täysin onnistuneet tämän periaatteen jalkauttamisessa. On selvää, että tämän asian muuttaminen ja asiakkaidemme luottamuksen palauttaminen ja henkilöstön työrauhan varmistaminen on nyt tärkeintä,” sanoo Sacklén.

 Lisätiedustelut

Toimitusjohtaja Niclas Sacklén, puh. 050 464 0311, niclas.sacklen@avarnsecurity.fi  

Viestintäpäällikkö Mika Uusi-Kilponen, puh. 044 532 8116, mika.uusi-kilponen@avarnsecurity.fi