28.4.2022  |  Uutiset ja tiedotteet  |  Blogi

Toimittajariippumaton integraatioalusta yhdistää eri turvajärjestelmät

avarn-security-advancis-winguardAvarn Security tuo Suomen markkinoille puhtaasti ohjelmistopohjaisen ja toimittajariippumattoman integraatioalustan, jossa on valmiit rajapinnat markkinoiden yleisimpiin turvallisuusjärjestelmiin.

Osana Parhaat ratkaisut -hankeohjelmaa Avarn Security on sopinut Advancis Software & Services GmbH:n kanssa WinGuard PSIM -järjestelmän jälleenmyynnistä Suomessa. Kyseessä on maailmalla laajasti käytössä oleva uudenaikainen fyysisen turvallisuuden tiedonhallintajärjestelmä, jossa on valmiit rajapinnat Suomessa yleisimmin käytössä oleviin turvallisuus- ja paloilmoitinjärjestelmiin.  

– Teknologian kehittymisen ja täysin ohjelmistopohjaisten integraatioalustojen käyttöönoton myötä, voimme nyt tarjota järjestelmäintegraatiot sekä turvallisuuden hallinnan täysin uudella tasolla.  Yhteistyö Advanciksen kanssa on hieno vahvistus tarjoamaamme, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peippo kertoo. 

Turvallisuuden hallintaa yhden monipuolisen käyttöliittymän kautta
 

Toimittajariippumaton ja eri turvallisuusjärjestelmiä yhteen liittävä Advancis WinGuard mahdollistaa tapahtumien valvonnan ja niistä tiedottamisen yhden käyttöliittymän kautta. Integraatioalusta kokoaa tietoa kaikista siihen integroiduista kiinteistössä käytössä olevista turvajärjestelmistä tai muista turvallisuutta tukevista järjestelmistä.

WinGuard mahdollistaa turvallisuuden ylläpitämisen myös tilanteissa, joissa

  • järjestelmiä saneerataan
  • valvonnassa on useita eri rakennuksia  
  • käytössä on eri järjestelmiä, jopa eri aikakausilta.   

Alusta on avoimesti integroitavissa mihin tahansa riittävän integraatiorajapinnan sisältävään järjestelmään. Järjestelmäkohtaisia ajureita on jo lähes 500 erilaiseen turvallisuutta tukevaan eri järjestelmään. Näiden lisäksi käytössä on avoimia yleisrajapintoja, kuten esimerkiksi Onvif, Modbus, KNX, OPC, Profibus, BACnet, Lonmark ja ESPA.  
 

Erinomainen hankinta turvallisuuspäällikön työkalupakkiin 

Integraatioalustan toimittajariippumattomuus on erittäin tärkeä tekijä. Se mahdollistaa toiminnan joustavuuden, eikä sido turvallisuus- tai kiinteistöpäällikköä tiettyyn laitevalmistajaan. WinGuard on sen vuoksi kannattava hankinta jokaisen turvallisuuspäällikön työkalupakkiin.  

– Natiivien ACAD-kuvien käyttö on hyvä esimerkki WinGuardin hyödyllisistä ominaisuuksista. Niiden avulla kiinteistön eri järjestelmien pisteet voidaan sitoa automaattisesti eri attribuuteilla jo suunnitteluvaiheessa osaksi WinGuard -järjestelmää, koska lopulta vain muutos on jatkuvaa, Avarn Securityn turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö Mika Tourunen toteaa.  

 

Lue lisää turvallisuusteknologiasta

 

Lisätietoja:

Avarn Security Oy, Mika Tourunen, turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö, mika.tourunen@avarnsecurity.fi, puh. 050 441 1532

Avarn Security Oy, Mika Peippo, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja,
mika.peippo@avarnsecurity.fi, puh. 040 509 7628

Advancis Software & Services GmbH on yksi maailman johtavista PSIM+ -ohjelmistokehittäjistä avoimen arkkitehtuurin toimittajaneutraaleissa hallinta- ja valvontaratkaisuissa. Advancis on toiminut markkinassa jo lähes 30 vuoden ajan. PSIM+ -ohjelmistot mahdollistavat turvallisuus-, tietoturva-, rakennus- ja viestintäteknologian järjestelmien välisen integraation toimittajaneutraalisti. Lue lisää: Advancis Software & Services GmbH