07.6.2021  |  Uutiset ja tiedotteet

Uutta voimaa turvallisuusteknologian asiakas- ja kehitystyöhön

Mika Tourunen_www
Avarn Securityn turvallisuusteknologialiiketoiminta sai vahvistusta tuotevalikoiman kehittämiseen ja asiakastyöhön, kun Mika Tourunen aloitti asiakkuus- ja kehityspäällikkönä 1. kesäkuuta.

Uudessa tehtävässään Tourunen tulee kehittämään turvallisuusteknologian tuotevalikoimaa. Hän keskittyy myös avainasiakkaiden palveluun sekä myyntityöhön. Lisäksi Tourunen on nimitetty turvallisuusteknologialiiketoiminnan johtoryhmän jäseneksi. Tässä roolissa hän osallistuu koko turvallisuusteknologian kehittämiseen ja johtamiseen yhdessä muun johtoryhmän kanssa. Tourunen raportoi turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peipolle.

Tourunen kertoo turvallisuusalan kehittyvän jatkuvasti ja mukautuvan myös kaikkiin mahdollisiin ja jopa mahdottomilta tuntuviin maailmantilanteisiin. Turvallisuusala antaa laajan mahdollisuuden vaikuttaa sekä yksittäisen ihmisen turvallisuudentunteeseen kotona sekä maailmanlaajuisen yrityksen tahtotilaan pitää työympäristönsä turvallisena.

– Turvallisuusala on tulossa muunnosvaiheeseen, jossa isot ja yllättävät asiakkuudet uudelleenkartoittavat toimittajiaan. Tässä uudessa vaiheessa asiakkuudet arvostavat muitakin arvoja kuin pelkkää alinta hintaa. Avarn Securityllä on mielestäni loistava mahdollisuus olla lähempänä asiakasta kuin koskaan aikaisemmin ja siten ottaa todella merkittävä osuus kotimaan ja myös pohjoismaiden markkinoista, Tourunen pohtii.

Tourusella on laaja kokemus eri tehtävistä turvallisuusalalta, jossa hän aloitti työskentelyn vuonna 1994. Hän on toiminut muun muassa huoltoasentajana, projektivetäjänä, projekti-, myynti- ja tuotepäällikkönä. Tämän lisäksi hän on toiminut vartiointiliikkeen yrittäjänä.

– Olen todella iloinen ja ylpeä siitä, että saamme Mikan kaltaisen alan huippuosaajan mukaan tiimiimme kehittämään tuotevalikoimaamme ja ratkaisujamme. Mika tulee työskentelemään läheisesti myös nimettyjen avainasiakkuuksien parissa, joka luo erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiakasratkaisujamme asiakas- ja markkinalähtöisesti, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peippo kertoo.

 

Lue lisää turvallisuusteknologiasta