11.2.2022  |  Uutiset ja tiedotteet

Avarn Cash Solutions Oy:n toiminimi muuttuu

Nokas

Avarn Cash Solutions Oy:n toiminimi muuttuu 1.3.2022 alkaen Nokas Finland Oy:ksi. Nimenmuutos on osa suurempaa brändiuudistusta, jonka tavoitteena on yhtenäistää ja selkiyttää pohjoismaista rahankäsittelyliiketoimintaamme. Muutoksen jälkeen kaikki rahankäsittelypalveluita tarjoavat konsernin yhtiöt toimivat Nokaksen nimellä ja brändillä.

Nokas Finland Oy on osa Avarn Security konsernia ja kuuluu pohjoismaiseen Nokas Cash Handlingin rahankäsittelyliiketoiminnan organisaatioon. Tarjoamme palveluita Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Nokas toimii maaliskuusta 2022 alkaen Suomessa rahankäsittely- ja käteisautomaattimarkkinoilla valtakunnallisesti kahden yhtiön toimesta. Nokas Finland Oy tarjoaa Suomen rahahuollon markkinoille rahankäsittelyn ja arvomateriaalin kuljetus- sekä käsittelypalveluita. Lisäksi yhtiö tarjoaa muita laskentakeskuspalveluita ja automatisoituja Cash Recycle -rahankäsittelylaitteistopalveluita sekä monipuolisia säilytysratkaisuja. Nokas CMS Oy tarjoaa monipuolisia käteisautomaattipalveluita Nosto-brändillä.

Brändiuudistuksen myötä tulemme muuttamaan kevään 2022 aikana sähköpostiosoitteemme muotoon etunimi.sukunimi@nokas.com. Nykyinen sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@avarn.fi on käytössä toistaiseksi ja toimii uuden rinnalla 30.6.2022 saakka. Rahankäsittelyliiketoiminnan kotisivut päivitetään kevään aikana osoitteeseen www.nokas.fi ja myös verkkopalvelumme www.rahahuolto.fi ulkoasu päivitetään uuden brändin mukaiseksi. Lisäksi kaikki materiaalimme, turvapussimme sekä myös arvokuljettajien vaatetus, henkilökortit ja ajoneuvojemme ulkoasu muuttuvat kevään 2022 aikana Nokas-brändin mukaisiksi.


Lisätietoja:

Anssi Kuusisto
toimitusjohtaja, Avarn Cash Solutions Oy
anssi.kuusisto@avarn.fi
+358 40 728 5730