22.09.2023  |  Uutiset ja tiedotteet  |  Turvallisuuden tulevaisuus

Avarn Security Group vahvistaa omistustaan

AVARN-logo


Avarn Security Group on ostanut Intera Partners Oy:ltä heidän omistamansa osuuden Avarn Security Oy:sta. Kaupan jälkeen Avarn Security Group omistaa 100% Avarn Security Oy:n osakkeista. 

Avarn Security konsernin strateginen päätös ostaa Avarn Security Oy:n koko osakekanta osoittaa, että he ovat sitoutuneet kasvattamaan liiketoimintaansa ja vahvistamaan asemaansa turvallisuusalalla. Omistajajärjestely mahdollistaa pohjoismaisten oppien, toimintatapojen ja innovaatioiden tuomisen Suomen turvallisuusalan markkinoille.

Omistajajärjestelyjen myötä voimme tukea asiakkaidemme liiketoimintaa entistä paremmin tarjoamalla kokonaisvaltaisempia ja monipuolisia palveluita, hyödyntämällä teknologiaa ja digitalisoitumista. Tulevaisuudessa asiakkaillamme on käytössään entistä vahvempi yhteispohjoismainen palveluverkosto ja turvallisuusteknologian osaaminen. Omistajajärjestely on koko yhtiön kannalta positiivinen asia, joka tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia ja kannustaa luomaan uusia, hyviä toimintatapoja.


Avarn Security Group AS

Vidar Berg
vidar.berg@avarnsecurity.com
+47 915 02580

Avarn Security Oy

Niclas Sacklén
niclas.sacklen@avarnsecurity.fi
+358 50 464 0311 

Avarn Security Group on Pohjoismaiden johtava kokonaisturvallisuuspalveluita tuottava yritys. Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa liiketoiminnat tekevät tiivistä yhteistyötä tarjotakseen kattavan palveluvalikoiman ja räätälöityjä ratkaisuja eri liiketoiminta-alueilla. Avarn Securityn palveluksessa on 16.000 työntekijää pohjoismaissa.

 Avarn Security Oy on vastuullinen turvallisuuspalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka tuottaa turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 12 toimipisteemme kautta. Avarn Security Suomessa merkitsee myös lämminhenkistä työyhteisöä noin 2.500 turvallisuuden ammattilaiselle, jotka puhaltavat yhteen hiileen tehdäkseen yhteiskunnasta turvallisemman.