18.5.2021  |  Uutiset ja tiedotteet  |  Asiakkaamme kertovat

Avarn Security turvallisuuskumppaniksi Stora Enson Uimaharjun tehtaille

Stora Enson Uimaharjun tehdasalueStora Enso Oyj Uimaharjun tehdas on tehnyt monivuotisen yhteistyösopimuksen Avarn Security Oy:n kanssa. Sopimuksen myötä Avarn Security hoitaa touko-kesäkuusta alkaen Stora Enson Uimaharjun tehdasalueen porttitoimintoja, aluesuojelua ja -vartiointia sekä muita vartiointiin liittyviä tehtäviä.

 

Uimaharjun 250 hehtaarin kokoisella tehdasalueella toimivat Enocellin sellutehdas ja Uimaharjun saha. Kunnossapidosta molemmilla tehtailla vastaa Stora Enson kunnossapitoyhtiö Efora Oy. Storaensolaisia sellutehtaalla, sahalla ja kunnossapidossa työskentelee noin 350 henkilöä. Lisäksi vakituisesti alueella on myös noin 50 eri urakoitsijoiden työntekijää.

Stora Ensolta kerrotaan, että yhteistyöllä Avarn Securityn kanssa pyritään kehittämään tehdasalueen suojelutoimintoja ja hakemaan alaan keskittyneen yrityksen henkilöstön kanssa uusia nykyaikaisia toimintamalleja kustannustehokkaasti.

– Miettiessämme tehtaan suojelutoimintojemme tulevaisuutta ja kehitysmahdollisuuksia päätimme lähteä hakemaan myös ulkopuolista näkemystä ja kehitysajatuksia. Avarn Security osoitti heti kiinnostusta asiaan ja hyvin pian meillä oli yhteinen ajatusta suojelutoimintojen tulevaisuudesta Uimaharjussa. Odotamme, että pystymme kehittämään yhteistyössä Avarnin kanssa toimintojamme entistä määrätietoisemmin ja ammattimaisemmin, Stora Enson Uimaharjun tehtaan henkilöstöpäällikkö Jarmo Sorjonen kertoo.

Avarn Securityn ja Stora Enson yhteistyö on käynnistynyt jo vuosia aiemmin, kun Avarn Security on turvannut Stora Enso Varkauden tehdasaluetta niin fyysisellä vartioinnilla kuin tuottamalla turvallisuusteknologian järjestelmiä ja niiden ylläpitoon liittyviä palveluja.

– Avarn Security toimii myös Stora Enson Varkauden tehtaalla, joten hyödynnämme näin synergiaetuja kahden tehtaan osalta, Sorjonen jatkaa.

Avarn Securityn myyntijohtaja Katja Mäntymäki kertoo niin sopimusneuvottelujen kuin päivittäisen yhteistyönkin sujuvan jouhevasti, kun taustalla on molemmin puolin sitoutuneita ammattilaisia.

– Olemme valtavan innoissamme yhteistyön laajenemisesta ja mahdollisuudesta hyödyntää aiempaa kokemustamme Stora Enson hyväksi. Merkittävimmässä roolissa turvallisuuden toteuttamisessa ja asiakkuudenhoidossa ovat jo vuosien ajan ehdottomasti olleet Stora Enson Varkauden tehdasalueen vartijat, palveluesimies ja asiakkuuspäällikkö Joona Leskinen sekä turvallisuusteknologian asiantuntijamme. Kiitämme lämpimästi heitä hyvin tehdystä työstä ja Stora Ensoa luottamuksesta meitä kohtaan, Mäntymäki kiittelee.

Lisätietoja:

Avarn Security Oy, Katja Mäntymäki, myyntijohtaja, katja.mantymaki@avarnsecurity.fi, puh. 040 719 3145

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Konsernin palveluksessa on noin 23 000 henkilöä ja myyntiä yli 50 maahan. Vuonna 2020 liikevaihto oli 8,6 miljardia euroa. Lue lisää: storaenso.com