31.5.2021  |  Uutiset ja tiedotteet

Avarn Security vahvistaa projektiliiketoimintaansa Pirkanmaan alueella

Jarno Leinonen_tiedote
Avarn Securityn turvallisuusteknologian projektiliiketoiminta saa vahvistusta Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla, kun Jarno Leinonen aloittaa aluepäällikkönä 1. kesäkuuta.

Uudessa tehtävässään Leinonen vastaa Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan projektiliiketoiminnasta kokonaisuutena. Lisäksi Leinonen on nimitetty turvallisuusteknologialiiketoiminnan johtoryhmän jäseneksi. Tässä roolissa hän osallistuu koko turvallisuusteknologian kehittämiseen ja johtamiseen yhdessä muun johtoryhmän kanssa. Leinonen raportoi turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peipolle.

Leinonen kertoo jatkuvan teknisen kehityksen, asiakkaiden muuttuvien tarpeiden ja asiakkaiden keskittymisen ydinliiketoimintaansa avaavan paljon mahdollisuuksia turvallisuusalalle. Turvatekniikan järjestelmien teknologinen kehitys tulee vaatimaan paljon laaja-alaista osaamista ja tämä johtanee turva-alan keskittymiseen suurempiin toimijoihin.

– Näen, että Avarn Securityllä on laaja osaaminen ja tuotetarjonta, jota osataan hyödyntää, kun asiakkaille etsitään parhaita mahdollisia ratkaisuja. Odotan pääseväni rakentamaan tulevaisuutta ja vahvistamaan turvallisuusteknologian liiketoimintaa, Leinonen pohtii.

Leinosella on laaja työkokemus tekniikan alalta. Hän aloitti työuransa Nokialla, jossa hän toimi erilaisissa matkapuhelimien tuotekehityksen suunnittelu-, tutkimus- ja johtotehtävissä yli 13 vuotta. Nokian jälkeen hän opiskeli rakennusalaa ja teki samalla sähkö- ja automaatiosuunnittelua oman yrityksen kautta. Vuonna 2014 hän aloitti Abloy Oy:llä projektimyyntipäällikkönä vastuualueenaan sähköisten kulunhallinnan tuotteiden myyntityö, määrittely ja käyttöönotto Länsi-Suomen alueella.

– Olen todella iloinen ja ylpeä siitä, että saamme Jarnon vahvistamaan jo ennestään vahvoja tiimejämme niin Pirkanmaalla ja Vaasassa kuin turvallisuusteknologian johdossakin. Jarnolla on erittäin monipuolinen ja syvällinen osaaminen sekä vankka kokemus turvallisuusalasta, joka tuo meidän osaamiseemme arvokasta lisää. Tämän lisäksi Jarno on toiminut pitkään Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueen asiakkaiden sekä sidosryhmien parissa. Nämä kaikki tekijät yhdessä antavat erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseen. Toivotan Jarnon lämpimästi tervetulleeksi Arvarn Securitylle ja odotan innolla uuden yhteistyön käynnistymistä, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peippo kertoo.

 

Lue lisää turvallisuusteknologiasta