16.02.2022  |  Uutiset ja tiedotteet

Avarn Securityn kulunvalvontaratkaisut laajenevat yhteistyössä SPG Controlsin kanssa

avarn parhaat ratkaisut-arcoSPG Controls ja Avarn Security ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jossa Avarn Security edustaa jatkossa myös ARCO Enterprise -kulunvalvontajärjestelmää Suomessa nykyisten kulunvalvontaratkaisujensa rinnalla. Toimintavarma ARCO Enterprise mahdollistaa hybridimallin palvelinratkaisun ensimmäisenä maailmassa.

Avarn Security tunnetaan pitkän historiansa perusteella kulunvalvontaratkaisujen vahvana ratkaisutoimittajana. Laajennamme nykyistä kulunvalvontajärjestelmien tarjoamaamme tuomalla alan uusinta teknologiaa Suomeen asiakkaittemme hyväksi. SPG Controls ja Avarn Security ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jossa Avarn Security edustaa jatkossa myös ARCO Enterprise -kulunvalvontajärjestelmää Suomessa nykyisten kulunvalvontaratkaisujensa rinnalla.

- Yhteistyö SPG:n kanssa vahvistaa tarjoamaamme merkittävästi ja luo entistä paremmat edellytykset parhaiden ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaillemme, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peippo toteaa.  

ARCO Enterprise vakuuttaa toiminnan helppoudella

ARCO Enterprise on uuden sukupolven kulunvalvontajärjestelmä, joka vakuuttaa käyttäjäystävällisyydellään ja monipuolisilla toiminnallisuuksillaan. Erityisen kiinnostavaa järjestelmässä on se, että siinä yhdistyvät kulunvalvontastandardin EN60839-11-1 tason 3 kulunvanvalvontaominaisuudet EN50131-1 tasoon 4 asti yltäviin rikosilmoitintoimintoihin. Tämän lisäksi järjestelmä sisältää useita uudenlaisia toiminnallisuusia mm. modernin vierailijanhallinnan itsepalvelukioskeineen, ovipuhelintoiminnot, laajan raportoinnin sekä täysin avoimet API-rajapinnat muihin järjestelmiin.  

Hybridimallin palvelinratkaisu ensimmäisenä maailmassa

ARCO Enterprise-kulunvalvontajärjestelmä mahdollistaa ensimmäisenä maailmassa ns. hybridimallisen palvelinratkaisun sekä modernit IOT-päätelaitteet. Hybridimallin palvelin tarkoittaa mahdollisuutta toimittaa järjestelmän palvelimet paikallisesti, pilvipalveluna tai näiden yhdistelmänä käyttäen nykyaikaista Docker- konttitekniikkaa.

ARCOn teknologiaratkaisu mahdollistaa kulunvalvontajärjestelmän rakentamisen myös hyvin turvalliseksi ja vikasietoiseksi uusia IOT-päätelaitteita ja kohdepalvelimia hyödyntäen. Järjestelmän IOT-päätelaitteet tukevatkin erityisesti vikasietoista toimintamallia, jossa voidaan hyödyntää jopa kolmea eri palvelinta ja useita eri liikennöintitapoja. Tällöin yhden liikennöintireitin vika ei estä toimintaa. Hälytysten ja tapahtumien varmennus onnistuu käyttäen erillisiä ovikameroita tai ONVIF-yhteensopivia IP-kameroita ja tallentimia.

ARCO Enterprise on toimintavarma ja nopea asennettava

ARCO Enterprise -järjestelmä on nopea asentaa kohteeseen kuin kohteeseen, koska yhteys palvelimeen muodostuu aina sertifikaattipohjaisesti ja salatusti ilman erillisiä toimia. Järjestelmää voidaan hallinnoida SSL-suojatun selainkäyttöliittymän lisäksi mobiiliohjelmistolla.

- Vaikka ARCO Enterprise on uusi tulokas meillä Suomessa, niin se perustuu yhteistyökumppanimme erittäin pitkään kokemukseen kulunvalvontajärjestelmien kehittämisestä. Kun järjestelmä on suunniteltu ja rakennettu alusta alkaen nykyisten turvallisuus- ja tietoturvavaatimusten mukaisesti alustariippumattomaksi, niin se on täysipainoisesti käytettävissä eri toimintoineen ja integraatioineen kaikkien asiakkaiden tarpeisiin, turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö Mika Tourunen toteaa.

Lisätietoja:

Avarn Security Oy, Mika Tourunen, turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö, mika.tourunen@avarnsecurity.fi, puh. 050 441 1532

Avarn Security Oy, Mika Peippo, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja,
mika.peippo@avarnsecurity.fi, puh. 040 509 7628

SPG Controls on uudenaikaisten, älykkäiden valvontatuotteiden ja ohjelmistojen valmistaja sekä palveluntarjoaja Australiasta. Yhtiön päätoimialana on yritysten, kriittisen infran, kunnallisen sektorin sekä finanssialan turvajärjestelmien kehittäminen. SPG Controlsin perustajina toimii kolme alan pioneeria, joilla on yhteensä yli 100 vuoden kokemus turvallisuusalasta.

Lue lisää: spgcontrols.com

Tutustu turvallisuusteknologian ratkaisuihimme