20.01.2022  |  Älykäs turvallisuusteknologia  |  Blogi

Turvallisuusteknologian parhaat ratkaisut

parhaat-ratkaisut-avarn-security-kaikkiErilaisia turvallisuusjärjestelmiä sekä niihin liitettäviä laitteita ja sovelluksia on markkinoilla melkoinen määrä. Me Avarn Securityllä haluamme olla asiakkaillemme turvallisuuskumppani, joka auttaa valitsemaan toimivat ja asiakkaan tarpeeseen sopivimmat turvallisuusratkaisut.

Teknologiat ja turvallisuusratkaisut ovat kehittyneet viime vuosina merkittävästi. Kehityksen perässä pysyminen, kaikkien uusien mahdollisuuksien selvittäminen ja niiden hyötyjen ymmärtäminen voi olla haastavaa. Laajan tarjonnan joukosta voi olla vaikeaa arvioida, mitkä toimittajat ja järjestelmät ovat toimivia, luotettavia ja tietoturvallisia. Tätä ratkaisemaan käynnistimme strategisen Parhaat ratkaisut -hankeohjelman, jossa valjastimme pitkän kokemuksemme ja asiantuntijoidemme huippuosaamisen asiakkaidemme hyödyksi. 

Haluamme olla asiakkaillemme turvallisuuskumppani, joka tarjoaa markkinoiden parhaat turvallisuusteknologian kokonaisratkaisut.

Parhaat ratkaisut -hankeohjelmassa teimme strategiset valinnat toimittajien ja järjestelmien joukosta perustuen vahvaan analyysiin. Analyysin pohjalta asiantuntijamme valikoivat turvajärjestelmien ja -laitteiden joukosta ne tuotteet ja palvelut, joita jatkossa tarjoamme ja voimme lämpimästi suositella asiakkaillemme. Parhaat ratkaisut -hankeohjelma perustuu viime vuoden aikana laadittuun uuteen 2025-strategiaamme.

Turvajärjestelmien avoimet rajapinnat ja tekoäly vievät turvallisuusjohtamisen uudelle tasolle

Moderneissa turvallisuusratkaisuissa hyödynnetään uusimpia informaatio- ja viestintäteknologian kyvykkyyksiä, mikä mahdollistaa mm. uusien pilvipalveluiden käyttöönoton myös turvallisuusalalla. Avoimet rajapinnat kuuluvat tähän päivään ja ne mahdollistavat turvajärjestelmien aiempaa paremman integraation niin turvallisuusjärjestelmien kuin liiketoiminnan muidenkin järjestelmien välillä. Toimiva ja hyvä integroitavuus lisää turvallisuuden hallintaa ja parantaa merkittävästi turvallisuusratkaisujen käytettävyyttä.  

Avoimien rajapintojen avulla turvallisuusratkaisut voidaan kytkeä osaksi liiketoimintaprosesseja, mikä luo hyvät edellytykset prosessien virtaviivaistamiselle ja automatisoinnille. 

Laiteriippumattomat integraatioalustat vievät turvajärjestelmien hallinnan ja turvallisuuden johtamisen aivan uudelle tasolle. Turvajärjestelmien data on aiempaa paremmin käytettävissä raportoinnissa ja analytiikassa. Lisäksi olemme jo nähneet tekoälyä hyödynnettävän turvallisuuden eri järjestelmissä (mm. videoanalytiikka), mutta nyt tekoäly on tuotu omaksi turvallisuuden alustakseen, mikä mahdollistaa tekoälyn hyödyntämisen yli eri turvajärjestelmien rajojen. Tämä luo aivan uusia mahdollisuuksia mm. turvallisuuden poikkeamien havaitsemiseen jo ennen kuin mitään vakavaa pääsee sattumaan. Turvallisuus onkin siirtymässä kohti proaktiivisempaa ja dataa hyödyntävämpää toimintaa. Turvallisuusjärjestelmien operatiivinen hallinta siirtyy järjestelmäkohtaisista käyttöliittymistä kokonaisjärjestelmien hallintaan täysin uudella käytettävyyden tasolla. Todella mielenkiintoista, vai mitä!

Asiantuntijoiden valitsemat turvallisuusteknologian ratkaisut

Teimme edellisen vuoden aikana kovasti töitä tarjotaksemme asiakkaidemme käyttöön turvallisuusteknologian alan uusimmat ja vahvimmat ratkaisut. Olemme tehneet strategisen valinnan siinä, että edustamme asiantuntijoidemme valitsemia markkinoiden parhaita teknologiaratkaisuja, emmekä halua olla ainoastaan yhden tuotemerkin toimittaja. Näin voimme toimia aidosti asiakkaidemme kumppanina ja turvallisuuden huippuasiantuntijana tarjoten asiakkaillemme aina Parhaat ratkaisut. 

Olemmekin jo kertoneet yhteistyöstämme seuraavien yritysten kanssa, joiden turvallisuusratkaisujen erinomaiset ominaisuudet tarjoamme asiakkaidemme hyödynnettäväksi.

  • Arco Enterprise -kulunvalvontajärjestelmä yhteistyössä SPG Controlsin kanssa
  • ABLOY OS -kulunvalvontajärjestelmä yhteistyössä Abloyn kanssa
  • 6sense, älykkään kameravalvonnan ratkaisut yhteistyössä 6sense Innovationsin kanssa
  • STid-kulunvalvontalukijat ja -tunnisteet yhteistyössä STidin kanssa
  • WinGuard, toimittajariippumaton integraatioalusta yhteistyössä Advancis Software & Services GmbH:n kanssa

Tulemme mielellämme kertomaan uusista ratkaisuistamme myös asiakastapaamisiin. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen! 

Lisätietoja: 

Avarn Security Oy, Mika Tourunen, turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö, mika.tourunen@avarnsecurity.fi, puh. 050 441 1532

Avarn Security Oy, Mika Peippo, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja,
mika.peippo@avarnsecurity.fi, puh. 040 509 7628

 

Lue lisää turvallisuusteknologiasta