22.02.2022  |  Uutiset ja tiedotteet

Avarn Security laajentaa tarjoamaansa kotimaiseen ABLOY OS -turvallisuusjärjestelmään

avarn parhaat ratkaisut-abloy-valmisOsana parhaita turvallisuusteknologian ratkaisuja Avarn Security laajentaa nykyistä kulunvalvontajärjestelmien tarjoamaansa ja edustaa jatkossa myös kotimaista ABLOY OS -järjestelmää Suomessa.

Kyseessä on Suomessa laajasti käytössä oleva uudenaikainen kulunvalvontajärjestelmä, joka skaalautuu aina yksittäisistä kohteista laajojen kiinteistökokonaisuuksien hallintaan. Suomessa kehitetty järjestelmä tuo käyttäjilleen selkeästi ja vaivattomasti turvallisuuden hallinnan kannalta kriittistä tietoa.

– Olemme todella tyytyväisiä siihen, että voimme jatkossa ratkaista asiakkaidemme turvallisuustarpeita myös Abloyn OS -järjestelmän erinomaisia ominaisuuksia hyödyntäen. Yhteistyö Abloyn kanssa vahvistaa tarjoamaamme entisestään ja sen myötä voimme entistä paremmin auttaa asiakkaitamme turvaamaan kriittisiä ydintoimintojaan, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peippo toteaa.

Turvallisuuden hallintaa yhdellä käyttöliittymällä – vahva vaihtoehto lukituksen uusijalle

Selainpohjaisen ja visuaalisesti selkeän käyttöliittymän kautta voidaan hallita kulunvalvonnan lisäksi myös elektromekaanisia (PROTEC2 CLIQ) ja mekaanisia avaimia. Järjestelmällä voidaan myös ohjata kohteilla olevia rikosilmoitinjärjestelmiä sekä varmentaa tapahtumia yhteensopivien videovalvontajärjestelmien kautta. Käyttöliittymän rooli- ja aluepohjainen logiikka helpottaa päivittäistä hallintaa ja tarjoaa reaaliaikaisen kuvan turvallisuuden tilasta nopealla silmäyksellä.

Järjestelmässä on mahdollista hyödyntää rajoitetusti olemassa olevaa FLEXIM5-pääteverkkoa, mikä helpottaa investointia, kun lukitusta ja kulunvalvontajärjeestelmää ollaan päivittämässä.

– Vahva integraatio elektromekaaniseen PROTEC2 CLIQ -lukitusjärjestelmään tekee ABLOY OS -ratkaisusta erityisen houkuttelevan vaihtoehdon, mikäli kiinteistössä on jo ennalta kyseinen elektromekaaninen lukitusjärjestelmä tai harkinnassa on lukituksen uusinta, turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö Mika Tourunen tarkentaa.

Laadukas suomalainen turvajärjestelmä on avoin ja skaalautuva

Erityisesti Suomeen suunniteltu kulunvalvontajärjestelmä tukee kotimaan markkinoilla olevia muita turvallisuuteen läheisesti liittyviä järjestelmiä. Jatkuvasti päivittyvä ja helppokäyttöinen kulunvalvontajärjestelmä mahdollistaa hienojakoisen roolipohjaisen ja kelpoisuuksiin perustuvan kulunvalvonnan toteuttamisen yhteen tai useaan kiinteistöön.

Yksi Suomessa kehitetyn järjestelmän merkittävistä eduista onkin juuri paikallisuus. Suomalainen kehitystyö ja tuki ovat lähellä käyttäjiä mahdollistaen asiakkaiden tarpeiden huomioimisen ja nopean reagoinnin ongelmatilanteissa. Kehittyvät teknologiat ja tulevaisuuden tarpeet on huomioitu myös järjestelmän integroitavuudessa. OS-järjestelmä tukee laajasti erilaisia lukija- ja tunnistinteknologioita ja API-rajapinnat mahdollistavat monipuoliset integraatiot myös kolmansien osapuolten järjestelmiin, kuten esimerkiksi rikosilmoittimiin ja paloturvajärjestelmiin.

Lisätietoja:

Avarn Security Oy, Mika Tourunen, turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö, mika.tourunen@avarnsecurity.fi, puh. 050 441 1532

Avarn Security Oy, Mika Peippo, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja,
mika.peippo@avarnsecurity.fi, puh. 040 509 7628

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Maailmanlaajuinen yli 90 maata kattava jakeluverkosto vastaa asiantuntevasta palvelusta. Abloyn palveluksessa Suomessa on noin 750 henkilöä.

Lue lisää: abloy.com

Tutustu turvallisuusteknologian parhaisiin ratkaisuihin