23.03.2022  |  Uutiset ja tiedotteet  |  Blogi

STid ja Avarn Security tuovat Suomeen uusinta kulunvalvonnan tunnisteteknologiaa

_STid_parhaat-ratkaisut-01Avarn Security laajentaa lukija- ja tunnistetarjoamaansa tuomalla alan uusinta kulunvalvontateknologiaa Suomeen yhdessä STidin kanssa. STidin kulunvalvontalukijoiden modulaarisuus mahdollistaa erinomaisen käytettävyyden, lukijoiden eri yhdistelmät sekä joustavat muutokset niiden elinkaaren aikana. Mobiilitunnisteiden käyttö helpottaa erityisesti kulunvalvonnan logistisia haasteita verrattuna perinteisiin kulkutunnisteisiin.

STid ja Avarn Security ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jossa Avarn Security edustaa jatkossa myös STidin lukijoita ja mobiilitunnisteita nykyisten kulunvalvontalukijoiden ja -tunnisteiden rinnalla. Mobiilitunnisteet ovat kulunvalvonnan yksilöiviä sähköisiä tunnisteita, joiden avulla kulunvalvontajärjestelmä tunnistaa kävijän ja päättelee, sallitaanko tälle kulku tiettyyn tilaan. STid mahdollistaa moduuleista koostuvat kulunvalvontalukijat ja mobiilitunnisteet jopa ilman fyysistä kontaktia lukijaan. 

- STidin ainutlaatuiset modulaariset kulunvalvontalukijat sallivat lukijoiden päivittämisen joustavasti lisämoduuleilla, vaikkapa lisäämällä sormenjälkilukijan tai QR-koodilukijan RF-lukijaan. Lisäksi STid tarjoaa lukijoihinsa kehittyneet, laajojen ominaisuuksien mobiilitunnisteet ja erittäin kiinnostavat kaupalliset mallit.  Modulaarisuus on ollut arkea ohjelmistoissa ja palveluissa jo pitkään ja nyt sama toteutuu fyysisissä tuotteissa. Mobiilitunnisteet tulevat jatkossa laajemmin käyttöön ja yhteistyömme avulla voimme tarjota asiakkaillemme lisää uusia vaihtoehtoja, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peippo iloitsee.   


STidin tuoteperhe uudistaa kulunvalvonnan lukijoiden käytettävyyden 

STidin jatkuvasti kehittyvä mallisto muodostaa erityisen kiinnostavan tuoteperheen, jossa turvallisuus, kustannustehokkuus ja käytettävyys yhdistyvät täysin uudella tavalla. Lukijoiden modulaarinen rakenne sallii eri kombinaatiot sekä muutokset lukijoiden elinkaaren aikana. Hyviä esimerkkejä tästä ovat migraatio lähitunnisteista kohti älykortteja ja biometrisen 2FA-lukijan käyttö. Muilla lukijatoimittajilla ei ole tarjota tällaisia ratkaisuja. Käytettävyyttä voidaan myös lisätä hyödyntämällä QR-koodinluenta, joka mahdollistaa edelleen kustannustehokkaan tavan hallinnoida tilojen kulkuja, esimerkiksi vieraiden tai iltavarausten osalta.  

STid-mobiilitunnisteet ja -ajoneuvolukijat tarjoavat monipuolisuutta ja automaatiota
 

Mobiilitunnisteiden osalta STid tarjoaa laajan ominaisuuskirjon asiakkaiden tarpeisiin kustannustehokkaasti ja ilman kiinteitä vuosimaksuja. Mobiilitunnisteita voidaan jakaa ja vastaanottaa ilman logistisia ongelmia, joita perinteiset kulkutunnisteet vääjäämättä aiheuttavat.  

Toimittajan sitoutuneisuudesta kertoo myös se, että tuotteet ovat sertifioituja kansainvälisen turvallisuusstandardin OSDP:n mukaisesti ja toimittaja on NDAA (National Defense Authorization Act) -yhteensopiva. 

STid-tuoteperheeseen kuuluvat myös ajoneuvolukijat, joiden avulla on mahdollista toteuttaa salattujen UHF-tunnisteiden käytön lisäksi mobiilitunnisteen lukeminen automaattisesti.  

– Voit helposti valita autoon liimattavan tarran ja mobiilitunnisteen välillä toimittaessasi tunnisteita kiinteistössä asioiville henkilöille, turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö Mika Tourunen valottaa uusia mahdollisuuksia.  

Lisätietoja:

Avarn Security Oy, Mika Tourunen, turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkö, mika.tourunen@avarnsecurity.fi, puh. 050 441 1532

Avarn Security Oy, Mika Peippo, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja,
mika.peippo@avarnsecurity.fi, puh. 040 509 7628

STid on kontaktittomien turvallisuusteknologian tuotteiden johtava valmistaja. Toimitamme asiakkaillemme sertifioituja huippuluokan turvallisuusratkaisuja.  Suojaamme miljoonia käyttäjiä yhteistyössä yli 500 maailmanlaajuisen kumppanimme kanssa ja olemme ylpeitä voidessamme palvella johtavia toimijoita liike-elämän, valtionhallinnon ja teollisuuden, kuten puolustuksen, terveydenhuollon, ilmailun, merenkulun, energian ja IT:n aloilla.

Lue lisää: STid

Tutustu turvallisuusteknologian ratkaisuihimme