02.9.2021  |  Uutiset ja tiedotteet

Avarn Securityn turvallisuusteknologiaan uusi vetäjä Pohjois-Suomen alueelle

Ismo Ollikainen
Turvallisuusalan konkari Ismo Ollikainen on nimitetty Avarn Securityn turvallisuusteknologian liiketoiminnan Pohjois-Suomen aluepäälliköksi.

Aluepäällikkönä Ollikainen johtaa Pohjois-Suomen alueen turvallisuusteknologian yksikköä sekä vastaa turvallisuusteknologiaratkaisujen ja niihin liittyvien palvelujen myynnistä.

– Odotan innolla, että pääsen kertomaan asiakkaille uudistetusta tarjoamastamme niin teknologian kuin palvelujen osalta sekä tietysti hyödyntämään osaamistani niin asiakastyöskentelyssä kuin johtamisessa, Ollikainen kertoo.

– Olen todella iloinen siitä, että saimme Ismon kaltaisen kokeneen tekijän tiimiimme vahvistamaan osaamistamme ja samalla tuomaan erittäin vahvaa paikallista näkemystä Pohjois-Suomen turvallisuusteknologiaan liittyen.  Ismon nimitys entisestään parantaa kykyämme liiketoiminnan ja asiakasratkaisujen kehittämiseen sekä nostaa palvelutasomme Pohjois-Suomessa turvatekniikan osalta uudelle tasolle. Toivotan Ismon lämpimästi tervetulleeksi taloon, turvallisuusteknologian liiketoimintajohtaja Mika Peippo kertoo.

Ollikaisella on yli 30 vuoden kokemus turvallisuusalalta. Kokemukset alan murroksista ovat tuoneet taitoja turvallisuusalan tuotteiden ja palvelujen kehityksessä sekä uusien organisaatioiden ja toimintojen rakentamisessa. Tulevaisuudessa työelämässä arvostetaan yhä enemmän paitsi kykyä reagoida muutoksiin myös kykyä hyödyntää muutoksia liiketoiminnan kehittämisessä.

– Tietynlainen turvattomuuden tunne vaikuttaisi lisääntyneen ja tuoneen aiempaa enemmän tarvetta turvallisuusratkaisuille ja -palveluille. Turvallisuusteknologioiden kehitys joustavampiin, käytettävimpiin ja monipuolisimpiin ratkaisuihin näyttäisi jatkuvan ja siten näiden ratkaisujen käyttötarkoitukset laajenevat, Ollikainen sanoo.

Lue lisää turvallisuusteknologiasta