01.12.2020  |  Uutiset ja tiedotteet

Mika Peippo aloittaa Avarn Securityn turvallisuusteknologian johdossa

Mika_Peippo_1200x628Suomen Avarn Securityn turvallisuusteknologian liiketoiminnan johdossa aloittaa Mika Peippo 1. joulukuuta. Peippo johtaa valtakunnallisesti toimivaa organisaatiota, joka työllistää yli 100 henkilöä.

Peippo siirtyy uuteen tehtäväänsä Sanomalta, jossa hän on vastannut operatiivisen toiminnan ja  kehityshankkeiden johtamisesta. Hän on työskennellyt turvallisuusteknologian parissa aiemmin Securitas Systemsillä ja Flexim Securityllä vastaten palvelu- ja projektiliiketoiminnoista eri tehtävissä. Peippo on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän on täydentänyt opintojaan turvallisuusjohtamisen osalta Aalto yliopiston TJK-opinnoilla sekä ulkomailla oikeustaloustieteen tutkinnolla.

Avarn Securityn turvallisuusteknologian liiketoiminta kasvoi vuosina 2018–2019 merkittävästi, kun yhtiö yhdisti voimansa Prevent 360 Turvallisuuspalveluiden kanssa. Turvallisuusteknologian kehitys jatkuu vahvana.

– Olemme iloisia saadessamme vahvistukseksi henkilön, jolla on vahva kokemus sekä operatiivisen toiminnan että digitaalisten palvelujen johtamisessa, sanoo Suomen Avarn Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

Peippo näkee paljon mahdollisuuksia turvallisuusalan integroitumisessa entistä lähemmäksi asiakkaiden liiketoimintaa. Turvallisuusteknologian avulla voidaan tuottaa näkemystä, kyvykkyyksiä ja dataa prosessien ja liiketoiminnan kehittämiseen. Hän uskoo turvallisuusteknologian tuovan uusia sovellutuksia ja ratkaisuja myös työelämän murrokseen.

– Elämme todella mielenkiintoista aikaa, joka on täynnä mahdollisuuksia. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä yhdessä rakentamaan ja kehittämään turvallisuusalan ratkaisuja sekä palveluita, Peippo sanoo.

Lisätietoja:
Mika Peippo, turvallisuusteknologian johtaja, 040 509 7628, mika.peippo@avarnsecurity.fi
Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, 040 414 1007, juha.murtopuro@avarnsecurity.fi 

 

Lue lisää turvallisuusteknologiasta