29.5.2019  |  Uutiset ja tiedotteet

Muutoksia Nokas-konsernin rakenteessa ja johdossa

blogi-muutokset-nokasin-rakenteessa
Pohjoismaisen turvallisuusyhtiö Nokasin konsernirakennetta uudistetaan ja konsernin toimitusjohtaja vaihtuu.

Jatkossa Nokas-konserniin kuuluvien yhtiöiden turvallisuuspalvelut, turvallisuusteknologia ja hälytyskeskuspalvelut muodostavat yhden liiketoimintakokonaisuuden ja rahankäsittelyliiketoiminta eriytetään omaksi kokonaisuudekseen.

Samassa yhteydessä Nokas-konsernin toimitusjohtaja Heine Wang jättää tehtävänsä toimitusjohtajana ja siirtyy rahankäsittelyliiketoiminnan emoyhtiön hallitukseen.

Wang on johtanut Nokasia 32 vuoden ajan ja ollut vahvassa roolissa rakentamassa Nokasista merkittävää pohjoismaista yhtiötä sekä viemässä turvallisuusalaa positiiviseen suuntaan.

– Kiitämme Heine Wangia hänen työstään ja toivomme hänelle kaikkea hyvää uudessa roolissaan, Nokas-konsernin hallituksen puheenjohtaja Amund Skarholt sanoo.

Konsernin toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa toistaiseksi Vidar Berg, joka ottaa tehtävistä vastuun välittömästi. Berg on toiminut Nokasin turvallisuuspalveluista vastaavana johtajana vuodesta 2014.

Suomessa toimivat AVARN Security Oy ja AVARN Cash Solutions Oy ovat osa Nokas-konsernia. AVARN Security tuottaa turvallisuusteknologiaa sekä hälytyskeskus- ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. AVARN Cash Solutions tuottaa rahankäsittelypalveluja. Nokas-konsernin liikevaihto on noin 830 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 17 000 turvallisuusammattilaista.

 

Lisätietoja: 
Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, AVARN Security Suomi, juha.murtopuro(a)avarn.fi, 040 414 1007