02.06.2022  |  Uutiset ja tiedotteet

Nimityksiä turvallisuuspalveluihin: liiketoimintajohtaja ja kaupallinen johtaja

Suomen Avarn Securityn johtoryhmään on nimitetty uusi turvallisuuspalvelujen liiketoimintajohtaja sekä kaupallinen johtaja. 

Aiemmin Avarn Securityllä aluejohtajana ja kehitysjohtajana työskennellyt Paavo Lehtonen on nimitetty turvallisuuspalvelujen liiketoimintajohtajaksi 1. kesäkuuta alkaen. Liiketoimintajohtajana Lehtonen työskentelee osana Avarn Securityn johtoryhmää ja raportoi toimitusjohtaja Niclas Sacklénille.

– Paavon pitkä kokemus turvallisuusalalta ja turvallisuuspalvelujemme syvä operatiivinen tuntemus antaa hyvän alustan tehostaa ja kehittää toimintaamme entisestään, Sacklén kertoo.

 

Paavo Lehtonen 1200x627

Paavo Lehtonen on nimitetty Avarn Securityn turvallisuuspalvelujen liiketoimintajohtajaksi. 

Aiemmin turvallisuuspalvelujen myyntijohtajana työskennellyt Katja Mäntymäki on nimitetty Avarn Security Oy:n turvallisuuspalvelujen kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1. kesäkuuta alkaen. Mäntymäki raportoi niin ikään toimitusjohtaja Niclas Sacklénille.

– Katjan kyky kohdata asiakkaita ja johtaa omaa myyntitiimiään antaa hyvän perustan nostaa myyntiorganisaatiomme tekemisen riman vielä korkeammalle, tuoden samalla asiakkaan näkökulman myös mukaan johtoryhmäkeskusteluihin, Sacklén toteaa.


Katja Mäntymäki 1200x627

Katja Mäntymäki on nimitetty Avarn Securityn turvallisuuspalvelujen kaupalliseksi johtajaksi.

Organisaatiomuutos on Avarn Securityn strategian mukainen ja sen tarkoitus on mahdollistaa vahvempi keskittyminen operatiivisen toiminnan tehostamiseen ja kaupallisen kannattavuuden nostamiseen. Muutos on myös askel kohti yhtenäisempää organisaatiomallia pohjoismaisella tasolla.