30.9.2021  |  Uutiset ja tiedotteet

Niclas Sacklén nimitetty Suomen Avarn Securityn toimitusjohtajaksi

Niclas Saclen_1200x628

 

Avarn Security Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Niclas Sacklén, joka aloittaa tehtävässään 1. lokakuuta. Sacklén on toiminut aiemmin Stena Recycling -konsernin johtoryhmän jäsenenä sekä Stena Recycling Oy:n toimitusjohtajana.

Samassa yhteydessä aiempi toimitusjohtaja Juha Murtopuro jättää yhtiön. Asiasta on sovittu yhteisymmärryksessä yhtiön hallituksen kanssa. Murtopuron johdolla Avarn Securityn ja Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen integraatio on saatettu päätökseensä ja yhtiöstä on muodostunut merkittävä valtakunnallinen toimija. Integraation jälkeen yhtiö on nyt uudessa vaiheessa ja Niclas Sacklén jatkaa yhtiön toiminnan kehittämistä tulevaisuudessa.

– Olen innoissani mahdollisuudesta päästä johtamaan kehittyvää ja kasvavaa yritystä. Yhteinen tavoitteemme on rakentaa Avarn Securitysta Suomen johtava turvallisuusalan yhtiö, Sacklén sanoo.

Sacklén on syntynyt vuonna 1969 ja koulutukseltaan hän on insinööri ja MBA. Hänellä on vahva kokemus teollisesta palveluliiketoiminnasta ja tulosvastuullisesta johtamisesta kansainvälisessä ympäristössä. Ennen Stena Recyclingia hän on toiminut Caverion Oyj:n johtoryhmässä Itä-Eurooppa Divisioonan johtajana, Caverion Emerging Markets Oy toimitusjohtajana sekä johtavissa rooleissa ABB:lla, Huurre Groupilla ja Muntersilla useissa eri maissa.

Lisätietoja:
Niclas Sacklén
niclas.sacklen@avarnsecurity.fi
+358 50 464 0311