17.10.2022  |  Uutiset ja tiedotteet  |  Turvallisuuden tulevaisuus

Simo Rastas uskoo Avarn Securityn vahvaan tulevaisuuteen

SimoRastas_07

Avarn Securityn uusi talousjohtaja Simo Rastas on tyytyväinen. Uusi työ pitkän historian omaavassa, energisessä ja osaavassa yrityksessä luo uskoa tulevaisuuteen.

– Avarn Securityillä on takana 100 vuotta historiaa. Näen, että alan suurena ja vastuullisena toimijana yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Uusi strategiapäivitys on selkeä ja sen mukaisten kärkihankkeiden eteenpäin vieminen onnistuu yhteistyössä koko organisaation kanssa, Rastas sanoo.

Lokakuun alussa työssään aloittanut Simo Rastas on aiemmin toiminut muun muassa Helsinki Shipyardin talousjohtajana sekä talousjohdon tehtävissä QMG, Caverion ja YIT konserneissa. Hänellä on vahva kokemus kansainvälisesti toimivista yrityksistä. Hän näkeekin myös Avarn Securityn kansainvälisyyden n vahvuutena.

– Iso koko tuo meille voimaa ja Norjan, Ruotsin ja Suomen yhteistyöllä saamme isoja asioita aikaan. Kun samaan aikaan liiketoiminnoissa ymmärretään paikallinen markkina ja tilanne, saadaan aikaan erinomainen yhdistelmä.


Paras työvoima, parasta palvelua asiakkaalle

Simo Rastas uskoo yhteistyöhön ja hyvään yhteishenkeen.

– Kun yrityksessä saadaan hyvä yhteishenki päälle ja ihmiset viihtyvät, voidaan rakentaa voittava joukkue.

Turvallisuusala on työvoimaintensiivinen ala ja yrityksen työntekijät ovat yrityksen tärkein menestystekijä. Simo Rastas näkeekin, että Avarnin tavoite on olla alansa paras ja houkuttelevin työpaikka. Hänen oma työnsä on luoda yrityksessä taloudellisia reunaehtoja, jotta tähän päästään.

– Tämä on meille ihan realistinen ja samalla tärkeä tavoite. Kun meillä on työssä alan parhaat osaajat, myös asiakkaamme saavat parasta palvelua.

Hänen mielestään myös alan arvostuksen nostaminen on tärkeää. Sana ’arvostus’ löytyy myös Avarnin arvoista.

– Avarnin arvot intohimo, arvostus ja yhteishenki ovat ymmärrettäviä, ja allekirjoitan ne täysin.


Sopiva yhdistelmä kokemusta ja tuoreutta

Uuden talousjohtajan ensivaikutelma yrityksestä on ollut erittäin positiivinen.

– Olen keskustellut paljon ihmisten kanssa ja näen yrityksessä paljon hyvää energiaa. Olen huomannut, että talossa on paljon osaamista ja sopiva yhdistelmä kokemusta sekä tuoreempia kasvoja. Paljon on tehty hyviä asioita ja kaikilla on selvästi vahvasti katse eteenpäin. Se tuo positiivista tunnelmaa.

Uusi työ on päässyt alkuun juuri remontoidussa kiinteistössä, missä on viihtyisää työskennellä. Uusi työpaikka ja -matka sopii erinomaisesti myös Simo Rastaalle.

– Olen innokas työmatkapyöräilijä. Kodistani tänne Avarnin pääkonttorille Vantaalle on juuri sopiva pyöräilymatka ja reittikin on mainio, Rastas kiittelee.

SimoRastas_13