16.12.2019  |  Uutiset ja tiedotteet

Tommi Kaipainen on Avarn Securityn uusi Chief Digital Officer (CDO)

ajankohtaista-avarnin-uusi-cdo

Tommi Kaipainen on nimitetty Avarn Securityn uudeksi CDO:ksi. Hän aloittaa tehtävässään 16.12.2019. Kaipainen on työskennellyt tietotekniikan esimies- ja johtotehtävissä sekä konsulttina vuodesta 1998. Hän siirtyy Avarn Securitylle Scania Finland Oy:ltä.

Tommille tärkeintä työssä on motivaatio, mitä on helppo ylläpitää, kun on mielenkiintoisia tehtäviä ja hyvä tiimi takana.

– Uudelta työltä odotan tietenkin uusia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä henkilökohtaisesti. Mahdollisuus olla viemässä liiketoimintaa eteenpäin IT:n keinoin sekä tavata uusia ihmisiä, joilta voi oppia paljon kaikkea uutta, Kaipainen kertoo.

– Kaipaisen tausta ja monipuolinen osaaminen tietotekniikan alalla vahvistavat loistavasti Avarn Securityn kasvua pohjoismaiseksi yksityisten turvallisuuspalvelujen markkinajohtajaksi. Tulemme toteuttamaan turvallisuusalalla erilaisia uusia mahdollisuuksia entistä laajemmin tietotekniikan avulla. Tästä tietenkin hyötyvät asiakkaamme, jotka saavat meiltä entistä enemmän palveluja hyvin laaja-alaisiin tarpeisiin, sanoo Avarn Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro.