12.01.2022  |  Työnä turvallisuus  |  Uutiset ja tiedotteet

Kesätyö turvallisuusalalla on hyvä alku urapolulle

Oona kesätöissä Avarn Securityllä vartijanaTyö turvallisuusalalla antaa paljon arvokasta työkokemusta ja avaa ovia moneen suuntaan. Avarn Security työllistää tänäkin vuonna satoja nuoria kesätöihin.

Turvallisuustyössä työntekijältä odotetaan valppautta, luotettavuutta ja tietysti nuhteetonta taustaa. Osoitus siitä, että pärjää tällaisessa työssä on hyvä maininta ansioluettelossa ja antaa erinomaiset lähtökohdat työelämään sekä urapolulle myös muilla aloilla.

Yksityinen turvallisuusala tarjoaa monenlaisia urapolkuja ja tehtäviä. Turvallisuusalan tehtävien laaja kirjo yllättääkin usein nuoret työnhakijat, sillä ala on paljon muutakin kuin vain vartiointia. Avarn Securityllä on vartiointi- ja järjestyksenvalvontatehtävien lisäksi mahdollisuus työskennellä esimerkiksi hälytyskeskuksessa, eri asiantuntijatehtävissä tai vaikka uusimman turvallisuusteknologian parissa.

Kesätyö on investointi tulevaisuuteen

Moni Avarn Securityllä työskennellyt kesätyöntekijä palaa tutuksi tulleen työnantajan palvelukseen tulevinakin vuosina tai jatkaa töitä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella. Turvallisuusalalla on runsaasti mahdollisuuksia työnkiertoon, kouluttautumiseen ja uralla etenemiseen, joten kokemus käytännön työstä antaa hyvän pohjan alan opintoihin.

Julianin kesätyökokemus Avarn Securityllä

– Kesätyöntekijöiden joukosta löydämme tulevaisuuden huippuosaajia alalle. Monet pitkäaikaisista työntekijöistämme ovat aloittaneet meillä kesätyöntekijöinä ja edenneet urallaan lisäkouluttautumisen jälkeen asiantuntija- tai johtotehtäviin, Avarn Securityn henkilöstöjohtaja Marko Kannonmaa kertoo.

Hyvä perehdytys auttaa onnistumaan työssä

Turvallisuustehtävissä korostuu usein itsenäisyys. Esimerkiksi vartijat ja järjestyksenvalvojat varmistavat työkseen ihmisten ja tilojen turvallisuutta. Valmius toimia erilaisissa tilanteissa on tärkeää ja toisinaan hektinen työympäristö vaatii nopeaa ongelmanratkaisua sekä kykyä pysyä rauhallisena muuttuvissa tilanteissa. Itsenäisyys ei kuitenkaan tarkoita sitä, että työssä jäisi yksin.

Paulan kesätyökokemusHyvällä perehdytyksellä varmistetaan onnistuminen vauhdikkaassa työssä. Erityisesti nuoremmille osaajille perehdytys on tärkeä osa ammattiin kasvamista ja uuteen alaan tutustumista. Ensimmäisiä työvuoroja ei tarvitse jännittää, koska ne otetaan aina harjoittelun kannalta. Esimiehet ja työkaverit ovat aina tukena ja apuna.

Yli 500 kesätyöpaikkaa auki kesälle 2022 – hae mukaan

Avarn Security rekrytoi ensi kesäksi yli 500 kesätyöntekijää. Tehtäviä on tarjolla ympäri Suomen ja mukaan voi hakea 15.3. saakka. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Hakuajan päättymisen jälkeen rekrytoinprosessi jatkuu kesätyöntekijöiden kouluttamisella ja perehdyttämisellä. Lue lisää ja tutustu avoimiin paikkoihin Avarn Securityn kesätyösivulla.

Lue lisää kesätöistä ja hae