17.12.2020  |  Työnä turvallisuus  |  Uutiset ja tiedotteet

SVLL palkitsi vartiointialan työntekijöitä – Avarn Securityltä Vuoden työntekijäksi Sami Kortelainen

Vuoden_tyontekija_2020_1200x628Suomen Vartioliikkeitten Liitto ry:n (SVLL) jäsenyrityksissä on valittu Vuoden 2020 työntekijät. Avarn Securityllä Vuoden työntekijäksi valittiin vuoroesimies Sami Kortelainen.

Vuoden 2020 työntekijöinä palkittiin työssään taitavia, esimerkillisiä ja vartiointityöhön sekä asiakaspalveluun myönteisesti suhtautuvia osaajia. Palkittavien joukossa on vartiointialan ammattilaisia konkareista nuoriin osaajiin, joilla on sekä teknistä osaamista että asiakaspalveluasennetta.

Vuoden työntekijä on oikeudenmukainen ja inhimillinen

Avarn Securityn vuoden työntekijäksi nimeämä Sami Kortelainen on toiminut yrityksen palveluksessa Lahden yksikössä vuodesta 1998. Hän toimii nuoremmille turvallisuusalan kollegoilleen hienona esimerkkinä ja on erittäin pidetty kollega sekä arvostettu esimies nykyisessä tehtävässään vuoroesimiehenä. Sami toimii aina oikeudenmukaisesti, inhimillisesti sekä yrityksen arvoja kunnioittaen. Sami on pitkän linjan turvallisuusalan todellinen ammattilainen ja on aina ahkera ja lojaali, niin yritystä kuin työntekijöitä kohtaan.

Yhden sijasta yhdeksän palkittua

Aiemmin SVLL on valinnut jäsenyrityksistään yhden Vuoden ansioituneen vartijan. Tänä vuonna palkittiin poikkeuksellisesti yhden vartijan sijasta vuoden työntekijät yhdeksässä alan yrityksessä. SVLL:n mukaan palkitsemisessa haluttiin korostaa kaikkien jäsenyritysten henkilöstön roolia, sillä kulunut vuosi on ollut koronapandemian vuoksi raskas koko alalla.

Suomen Vartioliikkeitten Liitto ry on vartioimis- ja turvallisuusalan toimialajärjestö, jonka tarkoituksena on edistää jäsentensä elinkeinopoliittisia etuja sekä jäsentensä välistä yhteistoimintaa. Jäseninä ovat alan yritykset, jotka kantavat huolta alan kehityksestä etenkin lainsäädännön, kuluttajasuojan ja henkilöstön koulutuksen osalta. Tänä vuonna 70 vuotta täyttänyt liitto on valinnut jäsenyrityksistään Vuoden ansioituneen vartijan jo 37 perättäisenä vuonna.

Toivotamme paljon onnea Samille ja kaikille Vuoden työntekijöiksi valituille!

Lue lisää ja tutustu kaikkiin Vuoden työntekijä 2020 –palkittuihin SVLL:n tiedotteessa