26.2.2020  |  Uutiset ja tiedotteet

Suomen Avarn Security LenelS2 kumppaniksi

Avarn_Security_Lenel_kumppanuus_some-small

 

Avarn Security on maailman käytetyimmän ja testatuimman LenelS2 OnGuard -kulunvalvontajärjestelmän valtuutettu jälleenmyyjä nyt myös Suomessa.

Sertifioitu kumppanuus edellyttää yritykseltä asennushenkilöstön osallistumista Lenelin tarkkaan rakennettuun koulutuspolkuun, joka on alalla erittäin arvostettu. Avarn Securityn turvallisuusteknologian asiantuntijat ovat suorittaneet LenelS2 OnGuard-sertifioidut koulutukset, mikä takaa osaamisen ja palvelutason vaativiinkin kohteisiin. Koulutusohjelma on prosessi ja Avarn Security sitoutunut koulutuksen ylläpitämiseen ja osaamisen syventämiseen kouluttautumisen ja tekemisen kautta.

– Tämä on meille tärkeä investointi, sillä pystymme nyt auttamaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kumppanuus mahdollistaa huolto- ja asennuspalvelujen tarjoamisen asiakkaillemme, joilla on jo Lenelin järjestelmät käytössään sekä tietysti järjestelmien myymisen uusille asiakkaille, Avarn Securityn turvallisuusteknologian kehitysjohtaja Pasi Kataja kertoo.

Mikä on LenelS2 OnGuard?

LenelS2 OnGuard on kulunvalvontajärjestelmä, joka skaalautuu pienten kohteiden turvallisuustarpeista aina suurten erittäin korkean turvallisuustason monimuotoisiin vaatimuksiin. Järjestelmä on avoin ja joustava. Se mukautuu asiakasyrityksen monipuolisiin tarpeisiin ja on helposti integroitavissa muihin järjestelmiin valmiiden API-rajapintojen kautta. Rajapinnat on toteutettu turvallisiksi ja toimiviksi Open Access Alliance Programin avulla.

LenelS2 OnGuard -kulunvalvontajärjestelmä on erittäin luotettava ja toimintavarma. Järjestelmää kehitetään ja testataan jatkuvasti ja sillä on suuri käyttäjäkunta. Vuosittain julkaistavien uusien versioiden uudet ominaisuudet ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Sertifioitua osaamista

Avarn Security tuottaa turvallisuusjärjestelmien suunnittelua ja projektointia sekä asennus-, huolto- ja kunnossapitopalveluja niin pienille ja keskisuurille yrityksille kuin korkean turvallisuustason ja alueellisesti laajojen organisaatioiden kiinteistöihin. Yrityksen vahvuuksia ovat oma laaja valtakunnallinen huolto-organisaatio ja vahva yhteistyökumppaniverkosto.

Suomen Avarn Security on osa pohjoismaista Nokas-konsernia, jolla on vahvaa Lenel-osaamista myös Norjassa. Nokas ja Avarn Security yhdistivät liiketoimintansa vuonna 2019. Vahvistunut turvallisuusyhtiö tunnetaan jatkossa Avarn Securityn nimellä ja brändillä.

Lue lisää turvallisuusteknologiasta