25.4.2018  |  Asiakkaamme kertovat

Turvallisuuspäällikkö: Oppimiskyky ja asiakaspalvelu vakuuttivat

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto päätti kilpailutuksen perusteella hankkia turvallisuuspalvelut AVARN Security Oy:ltä. Sosiaali- ja terveysviraston turvallisuuspäällikkö Jaakko Heinilän mukaan yhteistyö on sujunut paremmin kuin hän olisi osannut odottaa. 

 

AVARN Securityn työntekijöitä on sijoitettu sellaisiin sosiaali- ja terveysviraston toimipisteisiin, joissa tarvitaan turvallisuusalan ammattilaisia. Heinilän mukaan palveluita on räätälöity kohdekohtaisesti sen mukaan, minkälaista turvallisuusalan osaamista missäkin tarvitaan.

– Joissain kohteissa tarvitaan enemmän auktoriteettia, jossain muualla taas keskustelevampaa osallistumista. Olen ollut erittäin tyytyväinen Avarnin ongelmanratkaisukykyyn, Heinilä kertoo.

Laatu ja hinta erottavat kilpailijoista

– Avarnilla on erinomainen työnjohto ja -koordinointi. He pystyvät itsenäisesti tekemään ratkaisuja haastavissa tilanteissa. Työntekijöillä on hyvä taustakoulutus ja osaaminen, jota tarvitaan haastavien asiakkaiden kohtaamisessa, Heinilä luonnehtii.

Yhteistyö AVARN Securityn kanssa on helpottanut Heinilän työtä. Oma-aloitteisesti ongelmia ratkova yhteistyökumppani mahdollistaa sen, että Heinilän tehtäväksi jää haastavien tilanteiden jälkeen todeta asioiden olevan taas kunnossa.

– Yhteistyöhön liittyy aina haasteita, mutta Avarnin kanssa toimiessa ratkaisu ongelmiin on yleensä yhden puhelinsoiton päässä, Heinilä toteaa.

Oppimiskyky ja asiakaspalvelu vakuuttavat

Heinilä toivoo Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston saavan AVARN Securityltä jatkossakin turvallisuusjärjestelmiin liittyvää tukea. Avarnilaiset ovat onnistuneet toteuttamaan sosiaali- ja terveysviraston toiveet.

– Mielestäni Avarn on ehdottoman luotettava yhteistyökumppani, jota voisin suositella muillekin. Etenkin heidän oppimiskykynsä ja asiakaspalvelunsa ovat tehneet minuun vaikutuksen, Heinilä summaa.

 

Tutustu turvallisuuspalveluihin