08.10.2022  |  Työnä turvallisuus  |  Työnä turvallisuus tarinat  |  Työnä turvallisuus - AVARN 100  |  AVARN 100

Työnä turvallisuus: Turvallisuus on edellytys sille, että arki sujuu


Elif kartoittaa työssään asiakkaiden uhkia ja riskejä, jotta heille voidaan tarjota parhaat mahdolliset turvallisuuspalvelut. 100-vuotiaassa yrityksessä pitkä historia näkyy tekemisen varmuutena.

Elifin ura Avarn Securitylla käynnistyi vuonna 2012, jolloin hän turvallisuusalan opintojensa jälkeen aloitti työt työssäoppimisen kautta. Sen jälkeen hän on ehtinyt tehdä monipuolisesti erilaisia turvallisuusalan töitä ja uralle on mahtunut muun muassa työrupeama piirivartijana.

– Vuosien varrella on ollut paljon mielenkiintoisia ja unohtumattomia kokemuksia. Erityisen hyvin mieleeni on jäänyt piirivartija-ajoiltani eräs isompi kiinniottotilanne yhdellä murtokeikalla, jossa meitä oli useampia piirivartijoita mukana, hän kertoo.

Nykyisessä työssään palveluesimiehenä Elif tekee tiivistä yhteistyötä muiden avarnilaisten ja asiakkaiden kanssa, ja hoitaa esimerkiksi henkilöstöasioita resursoinnista eläköitymiseen saakka.

– Haluan ehdottomasti taata henkilöstöllemme mahdollisimman turvallisen työskentely-ympäristön, hän sanoo.


Riskien ja uhkien kartoittaminen luo turvallisuutta

Elif kuvailee turvallisuutta yhdeksi ihmisen perustarpeista. Turvallisuus on myös edellytys sille, että jokaisen arki sujuu niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Elifin rooli turvallisuuden luomisessa on asiakkaiden uhkien ja riskien kartoittaminen. Sen avulla asiakkaille tuotetaan mahdollisimman laadukkaita turvallisuuspalveluita Avarn Securityllä.

Avarn Securityn satavuotinen historia heijastuu myös työarkeen.

– Pitkä kokemus ja historia näkyvät tekemisen varmuutena, mutta silti meillä kehitytään jatkuvasti vastaamaan tämän päivän turvallisuustarpeita.