01.03.2017  |  Asiakkaamme kertovat

Luhta: Tapahtumaturvallisuus on osa brändiä

001-Avarn-Lahti-MM-Luhta-kisateltta_lowres2.jpgPohjoismainen vaateyhtiö Luhta on vahvasti mukana Lahden MM-kisoissa. Osana 110-vuotisjuhlaansa ja kisakumppanuutta Luhta tarjoilee kisa-alueen läheisyydessä juhlateltassaan ruokaa, juomaa ja ohjelmaa kisavieraille, asiakkaille ja henkilöstölle. Turvallinen tapahtumaympäristö ja asioinnin sujuvuus tukevat Luhdan brändiä.

On selvää, että kotikaupungissa järjestettävät kisat ovat Luhdalle kunnia-asia. Avarn Security valikoitui juhlateltan järjestyksenvalvojaksi Luhdan HR- ja turvallisuuskoordinaattori Marko Viitikon aiemman kokemuksen perusteella. Tärkeimmiksi kriteereiksi juhlateltan järjestelyistä vastaava ketjupäällikkö Kari Raskinen mainitsee kyvyn samaistua asiakkaan brändiin sekä toimia tahdikkaasti ja tyylikkäästi.

”Luhta on tyylikäs brändi ja meille on tärkeää, että tapahtumassa myös järjestyksenvalvonta henkii samoja arvoja ja on viimeisen päälle ammattitaitoista. Avarn Securityn järjestyksenvalvojista huokuu ammattitaito ja heistä näkee, että heillä on vahva kokemus tapahtumaturvallisuudesta” Raskinen vahvistaa.

Tapahtumaturvallisuuteen erikoistunut järjestyksenvalvoja osaa ennakoida riskejä ja kiinnittää huomiota seikkoihin, jotka voivat aiheuttaa häiriöitä suurissa väkijoukoissa. Järjestyksenvalvojan tehtävä on auttaa tapahtuman järjestäjää varmistamaan, että tapahtuma sujuu häiriöttä. Jotta vieraat voivat rauhassa nauttia hyvästä tunnelmasta, on mahdolliset poikkeustilanteet osattava ennakoida ja hoitaa tahdikkaasti ilman ylimääräisiä häiriöitä.

”Tapahtumavieraiden turvallisuus pitää olla taattu kaikin mahdollisin keinoin, mutta tapahtuman pitää pelata myös kokonaisuutena. On tärkeää, että kaikki järjestelyissä mukana olevat osapuolet tekevät yhteistyötä. Avarn Securityn kanssa homma on toiminut moitteetta” Raskinen toteaa.

Luhta Sportwear Company on yksi Pohjoismaiden johtavista vaatetusalan yrityksistä, joka tunnetaan erilaisille kuluttajille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin kohdennetuista vaatemerkeistään. Konserni työllistää noin 1592 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 241 miljoonaa euroa. Yritys on perustettu Lahdessa vuonna 1907. Samassa kaupungissa sijaitsee edelleen yrityksen pääkonttori. Lisäksi yhtymään kuuluu trading-toimintaan erikoistunut L-Fashion House sekä vähittäiskauppaketju Aleksi 13, jolla on maanlaajuinen myymäläverkosto. 

Lue lisää tapahtumaturvallisuudesta

Aiheeseen liittyvää:
Tapahtumaturvallisuus: Avarn Securityn turvallisuuspalvelut Kalevan kisoissa