06.7.2017  |  Työnä turvallisuus  |  Asiakkaamme kertovat

Tapahtumaturvallisuus puhutti Kirkon Musiikkijuhlilla

AVARN Securityn tapahtumaturvallisuus Kirkon MusiikkijuhlillaKirkon Musiikkijuhlat on perinteikäs laulutapahtuma, joka järjestettiin tänä vuonna Helsingissä aurinkoisella Senaatintorilla ja paikallisissa kirkoissa. Avarn Security oli mukana tekemässä onnistunutta tapahtumaa.

Kirkon Musiikkijuhlien paikallistoimikunnan pääsihteeri Sanna-Maarit Hakkaraisen mukaan paikalle odotettiin noin 30 000 kävijää. Odotukset ylittyivät ja tapahtumalla oli lopulta 42 000 vierasta ja osallistujaa, joista Senaatintorilla vieraili päivittäin noin 13 000 ihmistä. Tapahtumaturvallisuus oli tärkeä osa tapahtuman sujuvuutta.

Hakkaraisen mukaan pääkaupunkiseudulla tapahtuman järjestämisessä ja turvallisuudessa on omanlaisensa haasteet. Turvallisuusammattilaiset tuntevat alueen ja sen ilmiöt ja osaavat varautua niihin.

– Tapahtumat maailmalla huolettavat ihmisiä ja saimme jo hyvin varhaisessa vaiheessa paljon kysymyksiä tapahtuman turvallisuusasioista. Kysyjille kuitenkin riitti vastaukseksi, että turvallisuusasiat on huomioitu ja käytämme turvallisuusammattilaisia, Hakkarainen kertoo.

Avarn Security vastaa Helsingin Seurakunnan kiinteistöjen vartioinnista ja oli siksi luonteva valinta turvallisuuspalvelujen tuottajaksi myös Kirkon Musiikkijuhlille.

– Sen lisäksi, että Avarn Securityn palvelu oli äärimmäisen ammattitaitoista, se
oli myös äärimmäisen mukavaa ja ystävällistä. Tapahtuman järjestäjänä sain tukea ja apua kaikissa tilanteissa. Koko ajan oli sellainen olo, että kaikki asiat järjestyvät ja kaikki onnistuu, Hakkarainen kiittelee

Hakkarainen kertoo tapahtuman sujuneen jopa odotettua paremmin ja Avarn Securityn läsnäololla oli vahva vaikutus onnistumiseen.

– Suuri yhteinen kokoontuminen julkisella paikalla koettiin selvästi turvallisuusriskiksi, mutta järjestyksenvalvojien paikallaolo ja hyvä näkyvyys rauhoittivat ihmisiä. Järjestyksenvalvojat myös auttoivat yleisön palvelemisessa sen lisäksi, että hoitivat omaa työtään. He ohjasivat ihmisiä, vastasivat kysymyksiin ja kertoivat tapahtumasta. Saimme erittäin hyvää asiakaspalvelua sekä vieraille että tapahtuman järjestäjille.

Kirkon Musiikkijuhlat järjestetään viiden vuoden välein ja tapahtumaan saapuu osallistujia eri puolilta Suomea.  Tänä vuonna tapahtumalla oli 90-vuotisjuhla ja se järjestettiin ensi kertaa Helsingissä.


Oletko järjestämässä tapahtumaa? Me autamme sinua.
Pyydä tarjous