15.09.2022  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Työnä turvallisuus: Rekrytoijan tehtävä on löytää turvallisuuden tekijöitä

IMG_8057
Avarn Securityn henkilöstöhallinto vastaa siitä, että tiimiin valitaan parhaat mahdolliset tekijät turvallisuusalan tärkeisiin tehtäviin. Yli kymmenen vuoden kokemus turvallisuusalan erilaisista ja monipuolisista rooleista on iso rikkaus rekrytointitehtävissä. Tutustu rekrytoijaamme Crista Palmuun!

 

Kuka on Crista Palmu?

Crista Palmu on aloittanut Avarn Securityn henkilöstöhallinnon tiimissä rekrytoijan tehtävissä helmikuussa 2022. Työskentely Avarn Securityllä alkoi kuitenkin jo vuoden 2011 lopussa. Aikaisemmin Palmu on työskennellyt turvallisuuspalveluiden liiketoimintayksikössä esimiestehtävissä, ja hänellä on pitkä kokemus alan työtehtävistä.

Nykyisessä tehtävässään Palmu vastaa koko käytännön rekrytointiprosessista ja toimii esimiehensä tukena. Palmu julkaisee työpaikkailmoituksia, haastattelee työnhakijoita ja tekee valintapäätöksiä.

– Työntekijänä olen työorientoitunut, ahkera ja positiivinen. Pidän uuden oppimisesta, sekä siitä, että niin sanotusti useampi rauta on samaan aikaan tulessa. Työelämässä olen myös hyvin sosiaalinen persoona, Palmu kuvailee.

 

Kymmeneen vuoteen mahtuu laaja kattaus eri rooleja

Palmu on työskennellyt Avarn Securityllä yli kymmenen vuoden ajan. Tänä aikana hän on ehtinyt tekemään kattavasti töitä useammassa yksikössä niin vartijana, järjestyksenvalvojana, tapahtumaturvallisuudessa ja sen suunnittelussa, sekä kohde- ja vuoroesimiehenä.

– Jokaisessa työssä olen oppinut aina uutta, jota on voinut hyödyntää seuraavassa tehtävässä.

Työn tärkeimpiä puolia Palmulle ovat ehdottomasti ihmiset ja intohimo omaa alaa kohtaan.

 

Turvallisuus merkitsee vakautta niin siviilissä, kuin työelämässä

Palmu kokee turvallisuuden kehittyvänä, entistä arvostetumpana ja hyvin nopeasti kasvavana alana. Rekrytoijan roolissa näkee paljon, ja onhan Palmulla myös pitkä tausta alalta sekä sen tuoma kokemus eri tehtävistä.

– Turvallisuus merkitsee minulle tietynlaista vakautta elämässä, niin siviilissä kuin työssäkin.

Tutustu Avarn Securityyn työpaikkana

Työnä turvallisuus -juttusarjassa kerrotaan työstä ja arjesta Avarn Securityllä henkilöstön näkökulmasta.