21.04.2022  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Unelmien urapolku vartijasta HR-ammattilaiseksi

tuija-hr-avarn-security
Tuija työskentelee Avarn Securityllä Haminassa suuren asiakkaan toimeksiannossa vastaten henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä työvuorosuunnittelusta. Takanaan Tuijalla on pitkä ja monivaiheinen ura organisaation sisällä, mikä sai alkunsa kesätöistä Porvoon Kilpilahdella.

- Tulin Avarn Securitylle alun perin kesätyöntekijäksi Kilpilahden öljyjalostamoon vuonna 2002. Urani alussa työskentelin teollisuusvartijana sekä vastaanottovirkailijana. Myöhemmin siirryin pääkonttorille Pitäjänmäkeen työvuorosuunnittelijaksi, josta urani jatkui palveluesimiehenä aina nykyisiin tehtäviini asti, Tuija kertoo.

(Teksti jatkuu videon jälkeen.)

 
Organisaatio on täynnä monipuolisia mahdollisuuksia

Administrative Assistant-nimikkeellä työskentelevän Tuijan työhön kuuluu työvuorosuunnittelun lisäksi useita muita henkilöstöhallinnon tehtäviä, kuten rekrytointia ja palkanlaskentaa. Laaja-alainen toimenkuva takaa sen, että työ tuntuu mielenkiintoiselta ja palkitsevalta myös työkokemuksen kertyessä.

- Pidän työstäni erityisesti sen takia, että saan auttaa työntekijöitämme ja kehittää työhyvinvointia organisaatiossamme. Tehtäväni on huolehtia, että esimerkiksi työvuorot ja palkka-asiat ovat kunnossa. Mielestäni työnkuvani on todella monipuolinen, enkä ikinä tiedä mitä työpäivän aikana tulee vastaan. Saan myös käyttää paljon ongelmanratkaisukykyä, mistä olen todella kiitollinen, Tuija kertoo.


Vuosien varrella Tuija on päässyt nauttimaan organisaation kirjavista työtehtävistä sekä koulutusmahdollisuuksista aina kenttätyöstä henkilöstöhallintoon asti.


Aikoinaan kesätyöntekijänä aloittaessaan Tuijalla ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka mielenkiintoinen urapolku hänellä on edessään.

- Avarn Security tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja koulutusmahdollisuuksia. Näkyvin osa organisaatiotamme on tietysti vartiointi, mutta sen lisäksi meiltä löytyy paljon hallinnollisia työtehtäviä. Löysin oman urapolkuni HR-asioiden parissa, vaikka tulin kesätöihin miettimättä asiaa sen enempää, Tuija kuvailee.

 Hyvästä työstä saa pitkäaikaisia ystäviä


Tuija on viihtynyt Avarn Securityllä erinomaisesti hyvän työyhteisön ansiosta, jossa kollegat tukevat toinen toisiaan tilanteesta riippumatta. Tiiviiksi muodostuneen porukan kanssa hauskoja hetkiä riittää niin töissä kuin myös vapaa-ajalla.

- Parasta työssäni on ehdottomasti työkaverit, joiden kanssa minulla on hauskaa niin työajalla kuin sen ulkopuolella. Voin suositella Avarn Securityä työpaikkana, koska täällä on monipuolisia uramahdollisuuksia sekä erinomainen työyhteisö. Täällä työntekijöille tarjotaan mahdollisuuksia kehittyä ja yhteistyötä tehdään yli organisaatiorajojen, Tuija tiivistää.

tuija-hr-avarn-security-2

Lue muita uratarinoita blogistamme ja katso tällä hetkellä avoinna olevat työpaikkamme alta.

Meille töihin