21.9.2017  |  Työnä turvallisuus  |  Älykäs turvallisuusteknologia  |  Asiakkaamme kertovat

Turvallisuus on osa huolenpitoa

Ravintolayrittäjä Teemu Railimo on tyytyväinen AVARN Securityn yritysturvaan.jpg
Pitäjänmäen Subway -ravintolassa asiakas saa tiskin takaa iloisen hymyn ja reippaan tervehdyksen. Hyvät työntekijät ovat kannattavan yrityksen kivijalka ja heistä on pidettävä hyvää huolta. Turvallisuus on osa huolenpitoa.

Hallintotieteiden maisteri Teemu Railimo aloitti Subway -yrittäjänä vuonna 2014. Railimo kertoo, että yrittäjyydessä parasta on, kun löytää hyviä työntekijöitä ja voi nähdä heidän kehittyvän sekä työssään että elämässään. Tiimiin kuuluvat aluepäällikkö, ravintolapäälliköt sekä ravintolatyöntekijät.

–Ravintoloiden kannattava liiketoiminta perustuu hyvään sijaintiin ja osaavaan henkilöstöön. Työntekijöistä täytyy pitää hyvää huolta. Turvallisuuspalvelu on yksi tapa osoittaa huolenpitoa ja varmistaa, että työpaikalla on turvallista olla.

Helposti monistettava ja täydennettävä ratkaisu

Ensimmäiseen ravintolaansa Railimo tilasi AVARN Securityn Yritysturva-palvelupaketin, johon kuuluvat sekä hälytinlaitteet että hälytysvalvonta. Sittemmin ravintoloiden lukumäärä on noussut neljään ja niissä käytetään mm. hälytysvalvonta, vartiointi, turvapainike sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluja.

Railimon mukaan yrityksen laajentaminen on helpompaa, kun turvallisuuspalvelut voi hankkia helposti samalta luotettavalta taholta. Palveluja on täydennetty kunkin ravintolan ominaisuuksien, kuten sijainnin ja aukioloaikojen perusteella.

– Sama hyväksi havaittu palvelupaketti on ollut helppo monistaa uusiin ravintoloihin. Toisaalta pakettia on ollut helppo täydentää lisäpalveluilla. Esimerkiksi Tullinpuomin ravintolamme on auki 24/7, joten halusin sinne yöaikaan säännölliset vartiointikierrokset henkilöstön turvaksi.

Ei turhia riskejä

Käteistilitysten käsittely ja kuljettaminen pankkiin on yksi liiketoiminnan riskeistä. Railimo ei halunnut, että hän itse tai hänen työntekijänsä joutuisivat kuljettamaan käteistä rahaa. Turvallinen yritys on houkuttelevampi työpaikka kuin sellainen, jossa työntekijä kokee turvattomuutta.

– Arvokuljetuspalvelu on kätevä. Lounassetelit ja kaikki tilittämiseen liittyvät tositteet menee siinä samassa. Paljon turvallisempaa ja helpompaa, kun ei tarvitse itse tehdä tai teettää henkilöstöllä.

Ravintoloissa hyödynnetään myös Rahahuolto.fi -verkkopalvelua.

– Henkilökunta syöttää tilityksen tiedot verkkopalveluun. Minä saan sieltä sähköiset ilmoitukset ja voin tarkistaa, että tilitykset on hoidettu oikein.

Luotettavaa palvelua hyvään hintaan

Railimo suosittelee kaikille yrittäjille turvallisuuspalvelujen hyödyntämistä.

– Kannattaa ottaa yhteyttä turvapalveluyhtiöön. Usein sieltä saa ilmaisen turvallisuuskartoituksen ja vinkkejä myös esimerkiksi paloturvallisuuden parantamiseen. AVARN Securityn palvelujen käyttöönotto on helppoa ja hinta on hyvä.

Turvallisuuspalveluissa Railimolle tärkeintä on luottamus.

– Vartijat ja yhteyshenkilöt ovat tulleet tutuiksi ja voin luottaa siihen, että he hoitavat työnsä hyvin.

 

Tutustu palvelupaketteihin