07.04.2022  |  Työnä turvallisuus  |  Blogi

Projektipäällikön työ on täynnä merkityksellisiä asiakaskohtaamisia

Santeri SyvälahtiVuodesta toiseen monipuolinen turvallisuusala houkuttelee osaajia vaativilla työtehtävillä sekä erinomaisilla uramahdollisuuksilla. Santeri Syvälahdelle ura Avarn Securityllä on osoittanut, kuinka tinkimättömästi turvallisuusalalla työskennellään asiakkaiden auttamiseksi.

Turvallisuusalaa opiskellut Santeri Syvälahti on löytänyt paikkansa projektipäällikkönä Avarn Securityn turvatekniikan organisaatiossa. Syvälahden mukaan ammatin hienous kiteytyy asiakkaiden auttamiseen tiiviissä yhteistyössä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Etenkin uransa alkuvaiheessa oleville Avarn Security näyttäytyy yhtiönä, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia omannäköisen urapolun löytämiseen.

- Matkani Avarn Securityllä alkoi vartijan kesätöistä noin viisi vuotta sitten. Koen, että meillä on mahtavat ja selkeät urapolut talon sisällä. Esimerkiksi minä olen aikoinaan vaihtanut vartiointiorganisaatiosta turvatekniikkaorganisaatioon ja erilaisten tehtävien myötä edennyt aina projektipäälliköksi asti, Syvälahti kertoo.

(Teksti jatkuu videon jälkeen.)

HubSpot Video

Haasteet rikastuttavat työtä ja toimivat voimavarana ammatillisessa kasvussa

Projektipäällikön työ suuressa turvallisuusalan yrityksessä on monipuolista, mutta haastavaa. Ammatti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamista turvatekniikan ja muiden turvallisuuspalveluiden parissa, minkä lisäksi ihmisläheisessä työssä vuorovaikutustaidot kehittyvät kuin itsestään.

Päiväni koostuvat projektien hallinnoinnista, asiakastapaamisista sekä erilaisista myynnillisistä tehtävistä. Pidän siitä, että projektipäällikön työ on haastavaa ja minulla on paljon vastuuta. Työ on todella palkitsevaa ja minua motivoi erityisesti asiakkailta ja kollegoilta saatu positiivinen palaute, Syvälahti kuvailee.


Tiiviissä työyhteisössä asiakkaan auttamiseen suhtaudutaan intohimolla

Syvälahti kokee Avarn Securityn vahvuudeksi monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, jotka kannustavat etenemään uralla. Myöskään hyvän työyhteisön merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa - turvallisuusalan huippuammattilaiset pitävät yhdessä huolta siitä, ettei kukaan jää yksin haasteissa.

Tuntuu etuoikeutetulta työskennellä täällä, koska Avarn Security on ehdottomasti Suomen kärkiyrityksiä turvallisuusalalla. Kaikki kollegani asentajista johtajiin ovat raudanlujia ammattilaisia. Siitä huolimatta että työhön suhtaudutaan vakavasti, osataan täällä myös ottaa rennosti. Tarpeen tullen voin soittaa kenelle tahansa organisaation sisällä - meillä on paljon erilaisia ammattilaisia, joten aina joltakin saa apua, Syvälahti kiittelee.


Organisaation suuresta koosta huolimatta Avarn Securityllä työskentele tiivis joukko ammattilaisia, jotka työskentelevät intohimolla asiakkaiden turvallisuuden edistämiseksi. Syvälahden mukaan kaikista mieleenpainuvimmat ja palkitsevimmat hetket koetaankin asiakasrajapinnassa.


- Voin ehdottomasti suositella Avarn Securityä työnantajana. Täällä on erittäin hyvät uramahdollisuudet, mahtavaa työyhteisöä unohtamatta. Töitä on mukava tehdä yhdessä, kun kaikilla on asiantunteva ote tekemisessä. Kaikista palkitsevimpia ovat tietysti asiakkaiden kertomukset niistä tilanteista, joissa turvateknillisistä ratkaisuistamme on ollut korvaamatonta apua, Syvälahti tiivistää.

avarn-security-santeri-syvälahti-2

Katso miten Mäntsälän uuteen padelhalliin rakennettiin yksilölliset tarpeet huomioivat turvajärjestelmät Santerin koordinoimana: asiakastarina Best Padel Mäntsälä.

Meille töihin