19.2.2021  |  Blogi

Täytä tilillepanotositteesi mobiilisti

www.rahahuolto.fi blogiinKäteisen rahan käsittely automatisoituu ja perinteisistä käsin täytettävistä tilitysilmoituksista on pääosin luovuttu. Avarn Cash Solutionsin asiakkaille käteistilitysilmoitusten tekeminen ja vaihtorahojen tilaaminen on tehty helpoksi verkkopalvelun kautta ja pian rahahuollon hallinnointi onnistuu myös mobiillisti.

Avarn Cash Solutions on tarjonnut jo kymmenen vuoden ajan asiakkailleen ilmaisen rahahuolto.fi -verkkopalvelun. Kevään aikana tuomme verkkopalvelun lisäksi modernin mobiilisovelluksen edelleen helpottamaan asiakkaidemme päivittäistä asiointia.

Miten mobiilisovellus toimii?

Mobiilisovelluksen toiminnot mukailevat verkkopalvelumme toimintoja. Käteistilitystä tehdessä syötetään kappalemäärät rahalajeittain järjestelmään ja järjestelmä laskee tilityksen loppusumman, jolloin tilityksen oikeellisuuden varmistaminen on helppoa. Mikäli verkkopalvelumme käyttäjä on sopinut paperittomasta palvelusta tilipankkinsa kanssa, ei tilityksen mukaan tarvitse liittää tilillepanotositetta. Vaihtorahojen tilaaminen toimii vastaavalla tavalla. Syöttämällä halutut kappalemäärät järjestelmään, järjestelmä laskee vaihtorahojen yhteissumman ja varmistaa, ettei tehty tilaus ylitä vaihtorahavaltakirjassa annettua valtuutusta.

Mitä muita hyötyjä sovelluksen käytöstä on?

Sovelluksen käyttäminen rahahuollon toimintoihin tuo yrityksesi rahahuoltoon helppoutta, nopeutta ja turvallisuutta.

  • Kuljettajien oikeellisuuden varmistaminen sovelluksen kautta on helppoa.
  • Tarviketilaukset siirtyvät sovelluksesta suoraan meidän palvelukeskukseemme.
  • Yhteydenpito kanssamme on helppoa ja turvallista.
  • Ei enää paperisia tulosteita, mikäli olet sopinut asiasta tilipankkisi kanssa.

Sovellus on saatavilla keväällä 2021 sovelluskaupoista (App Store ja Google Play). Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia verkkopalveluun, saat ne lähettämällä sähköpostia palvelukeskukseemme (cash.palvelut@avarn.fi). Tunnukset käyvät myös mobiilisovellukseen kirjautumiseen, joten ne kannattaa hankkia jo valmiiksi!

Rahahuolto.fi -sovelluksen löydät sovelluskaupoista oheisella kuvalla, jolla verkkopalvelu aikoinaan lanseerattiin. Kuvan musta asfaltti viittaa alalla pitkään vallinneisiin toimintatapoihin ja siitä versoava uusi alku kuvaa rahahuolto.fi -palvelua, joka on muuttanut ja tulee sovelluksen myötä edelleen muuttamaan rahahuollon toimintamallia kohti paperitonta palvelua. 

Lisätietoja: cash.palvelut@avarn.fi