15.3.2022  |  Blogi

Avarnilaiset asiantuntijat tutuiksi: Mika Tourunen

Mika Tourunen_wwwKeitä ovat asiantuntijat Avarn Securityn taustalla? Esittelemme avarnilaisia, jotka ovat tekemässä turvallisia toimintaympäristöjä esimerkiksi työpaikoille, teollisuuteen ja julkisiin tiloihin. Suojaamme asiakkaidemme omaisuutta ja tiloja, sekä teemme arjesta turvallisempaa heidän tiloissaan asioiville ja työskenteleville. Esittelyssä on tällä kertaa turvallisuusteknologian asiakkuus- ja kehityspäällikkömme.

Kuka on Mika Tourunen?

Mika Tourunen työskentelee turvallisuusteknologian organisaatiossa asiakkuus- ja kehityspäällikkönä.  

Tourunen on aloittanut turvallisuusalalla jo vuonna 1994. Aiempaa taustaa löytyy huoltoasentajan, projektivetäjän, sekä projekti-, myynti- ja tuotepäällikön rooleista. Lisäksi Tourunen on omistanut vartiointiliikkeen, joten tuttuja ovat myös piirivartiointi ja turvakuljetukset. Tourusen mukaan kaikki työt ovat lukeutuneet tämän mahtavan alan mahdollisuuksiin, eikä nykyinen pesti ole poikkeus - Avarn Securityllä työskentely on tuonut ja tuo varmasti jatkossakin lisää upeita mahdollisuuksia. 

Turvallisuusalalla mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen

Tourunen kuvailee turvallisuutta elämäntapana:

- Turvallisuus on läsnä kaikessa ja se luo perustan normaaliin toimintaan. Turvallisuus on aina ajankohtainen ja tärkeä aihe, olimme sitten kotona tai työpaikalla. Alalla työskennellessä on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuteen - ja tehdä totta kai myös kovaa myyntiä!

- Kauppojen voittamisen lisäksi myös työkaverit, itsensä kehittäminen ja jäljen jättäminen suomalaiseen turvallisuusalaan ovat työn tärkeimpiä puolia. Alalla työskentely antaa laajan mahdollisuuden vaikuttaa sekä yksittäisen ihmisen turvallisuudentunteeseen kotona, että maailmanlaajuisen yrityksen tahtotilaan pitää työympäristönsä turvallisena, Tourunen kommentoi.


Turvallisuusalalla työtehtäviä pääsee tekemään todella monipuolisesti ja sen myötä omaa osaamistaan voi kehittää loputtomasti.


Tästä hyvänä esimerkkinä on Tourusen oma historia alan tuomista mahdollisuuksista työskennellä erilaisten tehtävien ja roolien parissa.

Turvallisuusalan tulevaisuus 

- Turvallisuusala kehittyy jatkuvasti ja mukautuu myös kaikkiin mahdollisiin ja jopa mahdottomilta tuntuviin maailmantilanteisiin. Ala on tulossa murrosvaiheeseen, jossa isot ja yllättävät asiakkuudet kartoittavat toimittajiaan uudelleen. On tärkeää pysyä mukana muutoksissa ja sen myötä vastattava tarpeeseen - uudessa vaiheessa asiakkuudet arvostavat muutakin, kuin pelkkää alinta hintaa, Tourunen kertoo ajatuksiaan turvallisuusalan tulevaisuudesta ja jatkaa:

- Avarn Securityllä on Tourusen mielestä loistava mahdollisuus olla lähempänä asiakasta kuin koskaan aikaisemmin ja siten ottaa todella merkittävä osuus kotimaan ja myös pohjoismaiden markkinoista.

 

Lue lisää turvallisuusteknologiasta