23.05.2019  |  Blogi

“Parasta työssä on työkaverit" kertovat Vuoden avarnilaiset 2019

vuoden-avarnilaiset-2019
Jo perinteeksi muodostunut Vuoden avarnilainen -palkinto jaettiin tänä vuonna neljälle AVARN Securityn työntekijälle. Yrityksen arvoja – yhteishenki, arvostus ja intohimo – poikkeuksellisen hyvin noudattaneet vuoden työntekijät palkittiin kollegojensa kehujen lisäksi matkalla Budapestiin.

Vuoden avarnilainen 2019 -tittelin saaneet työntekijät ovat turvallisuusteknogian parissa toimiva Marko Vacker, arvokuljetus- ja rahankäsittely-yksikössä työskentelevä Katri Konster, yrityksen HR-asioita hoitava Marko Kannonmaa sekä turvallisuuspalveluissa työskentelevä Samuli Järvinen

Huoltopäällikkö kiittää kollegoita

Kolme vuotta AVARN Securityllä ollut Marko Vacker toimii Jyväskylän turvatekniikan yksikön huoltopäällikkönä. Marko kertoo Vuoden avarnilainen -tunnustuksen luoneen uskoa omaan tekemiseen ja mainitsee työnsä parhaina puolina monipuoliset työpäivät ja hyvät työkaverit.

 – Äärimmäisen hieno fiilis ja fiilistä vain nosti työkavereiden äänien saaminen, kuvailee Marko tunnelmiaan Vuoden avarnilainen -tittelistä ja lähettää kiitokset kollegoilleen.

Arvostus ja avuliaisuus auttavat jaksamaan

Rahankäsittelijänä Tampereella työskentelevä Katri Konster on ollut AVARN Securityllä seitsemän vuotta. Avarnin arvoista Katrille tärkein on yhteishenki. Vaikka laskentakeskuksessa työskennelläänkin itsenäisesti, kaikki puhaltavat silti yhteen hiileen.

– Työkavereiden keskinäinen arvostus ja avuliaisuus auttavat jaksamaan, Katri kuvailee.

Kysyttäessä, mikä on parasta työssä, Katri mainitsee ensimmäiseksi työkaverit.

– Työ on sopivan rutiininomaista, mutta samalla ajoittain haastavaa. Myös ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä vaaditaan. Oman työnsä tuloksen näkee päivittäin, mikä tuo onnistumisen tunnetta, hän jatkaa.

Katrille kollegoilta saatu tunnustus merkitsee sitä, että hän on onnistunut työssään ja työkaverina.

Jotain on tehty oikein

Marko Kannonmaa on ollut töissä AVARN Securityllä sen perustamisesta asti. Henkilöstöpäällikkönä Helsingissä toimivan Markon työnkuvaan kuuluu henkilöstöhallinnon asiat laidasta laitaan. Marko kertoo yllättyneensä äänestyksen tuloksista, sillä hänen mukaansa talo on täynnä työkavereita, joista jokainen olisi tittelin ansainnut.

– Työtä ei tietenkään tehdä tunnustusten vuoksi, mutta varmasti jotain on tullut tehtyä oikein, kun tunnustus tulee ennen kaikkea ihmisiltä, joiden kanssa työskentelee, Marko pohtii. 

Kantava voima positiivisella asenteella

Miltei neljä vuotta AVARN Securityllä työskennellyt Samuli Järvinen toimii järjestyksenvalvojana Helsingin junaliikenteen parissa.

– Samuli toimii esimerkillisenä järjestyksenvalvojana niin uusille kuin jo kokemusta omaaville työntekijöille kentällä. Hän on kantava voima positiivisella asenteella ja aina valmis auttamaan työkaveria omien työtehtävien ohessa, kuvailee kollega Samulia.

Työkaverit ovatkin Samulin mielestä parasta hänen työpäivissään ja heille hän lähettää kiitoksia.
– Onhan se hienoa tietää, että musta puhutaan noin nätisti työpaikalla. Kaverit kirjoittaneet kauniisti, kiitos heille!

Vuoden avarnilaiset ovat tittelinsä ja palkintonsa ansainneet. Isot onnittelut ja kiitokset hyvästä työstä heistä jokaiselle!

 

Tutustu Avarn Securityyn työpaikkana