27.05.2019  |  Blogi

Vartija nappasi suomenmestaruuden Suomen Reserviläisliiton ammuntakilpailussa

vartija-jehki-suomenmestari
Pieksämäen AVARN Securityllä vartijana työskentelevä Jehki Kimonen toi kotiin vakioluokan (rautatähtäin) mestaruuden Mikkelissä 11. toukokuuta pidetystä ResUL:n Falling Plates ammunnan mestaruuskilpailusta.

Kisa oli erittäin tiukka ja stressaavan kilpailun voitto vaati loppujen lopuksi kuusi suoritusta. Finaalissa mestaruus ratkesi vasta kolmannen kierroksen jälkeen vain yhden pleitin erolla. Mestaruus on ahkeran harjoittelun tulosta, joka vaatii aikaa ja keskittymistä.

– Olen neljä vuotta harjoitellut todella intensiivisesti ammuntaa nimenomaan kisoja varten ja se on vaatinut todella paljon aikaa, rahaa, reissaamista ja joustamista niin perheeltä, kuin työnantajaltakin. Erityiskiitoksen haluan antaa AVARN Securityn työvuorojen suunnittelijoille. Vapaapäivätoiveita on ollut erittäin paljon ja se on hankaloittanut vuorojen suunnittelua aika paljon.

Kilpailun voitto avasi Kimoselle paljon uusia mahdollisuuksia ja mainetta yhdistykselle (Pieksämäen seudun reserviläiset ry), jonka kirjoilla Kimonen harjoittelee.

– Kisakutsuja ja harjoittelupäiviä kertyy taas. En aio lopettaa vaan pyrin jatkamaan ja hoitamaan asiani, kuten ennenkin, työtä unohtamatta. Perheeni on antanut täyden tuen, toivottavasti myös työnantaja tukee jatkossakin harrastustani. Ilman työnantajan joustavuutta tämä kultamitali olisi ollut vain haave. Nyt se on kuitenkin totta.

AVARN Security onnittelee tuoretta suomenmestaria!

Jehki Kimonen
Ikä: 30 vuotta
Työvuodet vartijana: 6 vuotta
Harrastuksen tausta: Kipinä ampumaharrastukseen lähti armeijasta, mutta varsinainen harrastus alkoi Pieksämäen seudun reserviläisiin liittymisen jälkeen
Kilpailussa käytetty ase: 7.62 Sako M92S res kivääri