13.07.2017  |  Älykäs turvallisuusteknologia

Viisi syytä hankkia hälytysvalvonta yritykselle

AVARN_Security_etäkameravalvonta.jpg

Hälytysvalvonta mielletään usein murtovarkauksien ennaltaehkäisyyn ja siihen tarkoitukseen se onkin erittäin tehokas ratkaisu. Mitä paremmin tila on suojattu, sitä epätodennäköisempää on, että murtovaras valitsee sen kohteekseen. Hyvin suunniteltu ja oikein asennettu hälytysjärjestelmä yhdistettynä hälytysvalvonta- ja turvallisuuspalveluihin antaa kuitenkin mahdollisuuksia paljon muuhunkin.

1. Ennaltaehkäise, suunnittele ja tehosta

Hälytysvalvonta on kustannustehokas tapa pienentää yrityksesi omaisuuteen, kiinteistöön ja henkilöstöön kohdistuvia riskejä. Oikein asennettua ja hyvin huollettua turvallisuustekniikkaa ja sen tuottamaa dataa on mahdollista hyödyntää myös liiketoiminnan kehittämiseen. Saat tietoa, mitä tiloissasi tapahtuu, keitä siellä käy ja milloin.

2. Seuraa toiminnallesi kriittisiä tiloja ja laitteita

Hälytysvalvontajärjestelmään on mahdollista liittää erilaisia tunnistimia ja järjestelmiä sen mukaan, mikä on juuri sinun liiketoiminnallesi tärkeää. Jos tiloissasi on esimerkiksi kosteudelle tai lämmölle arkoja materiaaleja, järjestelmään voi kytkeä tunnistimen, joka mittaa lämpötilaa ja ilmankosteutta. Myös esimerkiksi kylmälaitteita tai LVIS-laitteita voidaan kytkeä hälytysvalvontaan. Asetettujen raja-arvojen ylittyessä hälytyskeskus voi ryhtyä sovittuihin toimenpiteisiin ja estää tai minimoida vahingot.

3. Lisää henkilöstösi turvallisuutta

Hälytysjärjestelmiä on usein mahdollista käyttää etänä, jolloin voit esimerkiksi varmistaa, että työntekijä on saapunut paikalle tai muistanut kytkeä hälyttimen päälle lähtiessään. Hälytysjärjestelmiin on mahdollista liittää myös hätä- ja vartijakutsupainikkeita uhkaavan tilanteen varalle.

4. Säästä

Keskittämällä turvallisuustekniikan hankinnan ja suunnittelun sekä hälytysvalvontapalvelun samalle toimijalle voit säästää aikaa ja kustannuksia. Saat myös asiantuntijan määrittelemän kokonaispaketin, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Keskustele turvallisuuspalvelujen käytöstä myös vakuutusyhtiösi kanssa. Saatat saada alennusta vakuutusmaksuihisi.

5. Minimoi vahingot

Jos voro kuitenkin iskee, on hyvin suojatulla kohteella parempi mahdollisuus minimoida vahingot. Mitä nopeammin kohteesta lähtee hälytys vartiointiliikkeelle, sitä lyhyempi aika murron suorittajalla on tehdä vahinkoa ja sitä suurempi mahdollisuus on saada tekijä kiinni.

Asiantuntijamme auttavat mielellään yrityksesi turvaamisessa. 

 


Tutustu AVARN Yritysturvaan